Σπουδαία κίνηση με Στέλιο Μπουλούκα στην Κ15 του ΟΦΗ!

Σε μία σπουδαία προσθήκη για την Κ15 του προχώρησε ο ΟΦΗ που ήρθε σε συμφωνία με τον Στέλιο Μπουλούκα!

Έναν εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της Μικτής Κ14 ΕΠΣΗ απέκτησε ο ΟΦΗ, που εντάσσει στο δυναμικό του τον ταλαντούχο Στέλιο Μπουλούκα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, όπου αγωνίστηκε περίπου πέντε χρόνια.

Ο νεαρός Στέλιος, γιος του Μιχάλη Μπουλούκα, ο οποίος είναι γνωστός για την ποιότητα του όλα αυτά τα χρόνια στο τοπικό Ηρακλείου, θα αγωνίζεται με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, έχοντας σαν «διαβατήριο» τις τρομερές εμφανίσεις του με τα χρώματα της Μικτής Ηρακλείου.

Ο 14χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε εννιά παιχνίδια φέτος, στην πορεία της Μικτής, σημειώνοντας και πέντε τέρματα, με εκείνο στο νοκ άουτ παιχνίδι με την ΕΠΣ Μεσσηνίας, να κάνει τον γύρο της Ελλάδας! Ο Μπουλούκας εκτέλεσε και σκόραρε απευθείας με φάουλ από απόσταση σχεδόν 35 μέτρων, σε ένα γκολ, που αποτελεί ένα μικρό δείγμα της ποιότητας του.

Στον ΟΦΗ προσθέτουν στο «οπλοστάσιο» τους έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλες προοπτικές, ο οποίος έχει δείξει και τη διάθεση να δουλέψει σκληρά, αλλά φυσικά και το ταλέντο για να φτάσει πολύ ψηλά. Πλέον, ως παίκτης του ΟΦΗ θα έχει και όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να φτάσει και να ξεπεράσει το ποδοσφαιρικό του «ταβάνι» που είναι εξάλλου ήδη πολύ ψηλά!

Τα στατιστικά του στοιχεία:

[jsPlayerProfile player_id =”274570″ season_id =”0″]

Το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μεσσηνία:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P