Μαραθώνας: Πρόθεση η παραμονή Β. Βατσινά- Έρχονται οι πρώτες μεταγραφές!

Μετά τον αρχηγό, σειρά παίρνει το «κανόνι» του Μαραθώνα, που βρίσκεται σε συζητήσεις για την παραμονή του στην ομάδα των Καλεσσών.

Ο Νίκος Στρατηγάκης άνοιξε τον «χορό» των ανανεώσεων στην ομάδα των Καλεσσών, με τον Μαραθώνα να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο τον σχεδιασμό του για την παρουσία στη Α2 ΕΠΣΗ.

Οι πρωταθλητές της Β2 ΕΠΣΗ, δεν σταματούν όμως εκεί, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως σειρά παίρνει, ο «μπόμπερ» και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Βασίλης Βατσινάς. Πρόθεση του Μαραθώνα είναι η παραμονή του ικανού φορ, χωρίς βέβαια ακόμα να είναι τίποτα δεδομένο, αφού θα πρέπει να γίνει η τελική συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία εξέλιξη αν ολοκληρωθεί, καθώς ο «Βάτσι» έκλεισε την περσινή χρονιά με τον απίθανο αριθμό των 50 γκολ!

Μάλιστα, στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή σχεδόν όλου του περσινού ρόστερ, που οδήγησε την ομάδα του Μάκη Λυκούδη στον τίτλο, με την πλαισίωση ορισμένων ποιοτικών μεταγραφικών κινήσεων. Αφότου ολοκληρωθεί το κομμάτι των ανανεώσεων, αναμένονται να γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφές, οι οποίες θα κάνουν αίσθηση…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P