Δεν συνεχίζει στην προεδρία της Αγίας Βαρβάρας ο Αχ. Γουμενάκης – «Αφήνουμε πρόσφορο έδαφος για εξέλιξη»

Μετά από πέντε χρόνια στην προεδρία του συλλόγου ο Αχιλλέας Γουμενάκης δεν συνεχίζει επικεφαλής στην Αγία Βαρβάρα.

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία της Αγίας Βαρβάρας ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Γουμενάκης, μετά από πενταετή θητεία σε αυτό τον ρόλο.

Ο ίδιος ευχαριστεί όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια, ενώ κάνει τον δικό του μίνι απολογισμό. Παράλληλα τονίζει πως μένει, σιωπηλά και δίχως τίτλο, δίπλα στην Αγία Βαρβάρα.

ADVERTISING

Αναλυτικά ανέφερε πως: «Μετά από πέντε χρόνια θητείας, σε έναν αρχικά πρωτόγνωρο για εμένα χώρο, αυτόν του ποδοσφαίρου, έχοντας αφιερώσει αρκετό προσωπικό χρόνο, βιώνοντας νέες εμπειρίες και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους που προσέφεραν τη βοήθειά τους, παρείχαν συμβουλές και αφιέρωσαν χρόνο όντας παρόντες στο γήπεδο, αισθάνομαι την ανάγκη να αποχωρήσω από τη θέση του προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας πριν τη λήξη της θητείας μου, έχοντας καθαρή τη συνείδηση μου απέναντι σε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και σε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα, το διοικητικό συμβούλιο και όλους τους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά από μεγάλο αγώνα και συλλογική προσπάθεια, καταφέραμε να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας και να εντάξουμε τον Α.Σ.Α.Β. στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφήνοντας στο επόμενο συμβούλιο πρόσφορο έδαφος για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη.

Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ήταν και είναι δίπλα στον Α.Σ.Α.Β., τον Γιώργο Φιολιτάκη, τον προπονητή μας αυτά τα πέντε χρόνια και τον Νίκο Καμπιτάκη φροντιστή των πάντων.

ADVERTISING

Σιωπηλά και χωρίς τίτλο, παραμένω πάντα στο πλευρό της ομάδας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ