«Χρυσός» βαθμός κόντρα στον Μανδραϊκό και μεγάλη επιστροφή στη Γ’ Εθνική για τον ΑΟΤ!

Τα καταφέρε ο ΑΟΤ! Η ομάδα του Νίκου Σουτζή πέτυχε τον στόχο της και χάρη στην ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον Μανδραϊκό πανηγυρίζει την άνοδο της στη Γ’ Εθνική!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”463080″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”463080″]

Αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΤ βρήκε τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα, για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Παπανδρέου, με το οποίο πανηγυρίζει την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Το πρώτο 20λεπτό στην αναμέτρηση ήταν αναγνωριστικό και δίχως σημαντικές στιγμές, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται αρκετά και λόγω της αρκετής ζέστης που επικρατούσε στη Μεσσαρά.

Ο Μανδραϊκός πήρε το προβάδισμα στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού. Ο Χαλβατζίου έκλεψε μετά από κακή μεταβίβαση στον χώρο του κέντρου, έκανε την ενέργεια και τελειώσε εξαιρετικά τη φάση μόνος του, για να βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 24’.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν μετά την… ψυχρολουσία να μείνουν πίσω στο σκορ, με τον Στεφανάκη να εκτελεί φάουλ, που κατέληξε εκτός εστίας στο 33΄. Στο 41’ ο Μεϊρέλες σούταρε από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να καταλήγει απελπιστικά άουτ. Η πιο καλή στιγμή στο πρώτο μέρος για τον ΑΟΤ ήρθε στο 44’ με ωραίο σουτ του Παπανδρέου μέσα από την περιοχή, που έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Παρότι η κατάσταση είχε δυσκολέψει, ο ΑΟΤ μπήκε δυναμικά στην επανάληψη και στο 55’ βρήκε το «χρυσό» γκολ της ισοφάρισης. Ο Χαϊντίνι έκανε την μπαλιά και ο Παπανδρέου τελείωσε σωστά τη φάση για να φέρει το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1!

Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με την έντονη ζέστη, αλλά και την κούραση από τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια, μίας ολόκληρης σεζόν να είναι εμφανέστατη στους παίκτες των δύο ομάδων.

Επί της ουσίας μετά το γκολ της ισοφάρισης δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο με 1-1, αποτέλεσμα που έδωσε και στις δύο ομάδες την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Η εξέλιξη του Live:

[le id=”235″]

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”463080″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P