Γ. Νικολιδάκης: «Έφτασε η ώρα η ομάδα να πρωταγωνιστήσει»

Ο Γιάννης Νικολιδάκης θα συνεχίσει στο… τιμόνι της Φαιστού για έναν ακόμη χρόνο και με δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓  αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, βγάζοντας παίκτες από τις ακαδημίες, οι οποίοι πλέον μπορούν με τις εμπειρίες που έχουν πάρει να σηκώσουν το… βάρος και να οδηγήσουν την Φαιστό στις επιτυχίες.

Ο Γιάννης Νικολιδάκης στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι η ομάδα φέτος είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει με δικά της παιδιά που έχουν… ψηθεί στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι από παίκτες που ξέρει καλά ο ίδιος ή που έχουν περάσει στο παρελθόν από την ομάδα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Η φιλοσοφία μας και ο προγραμματισμός από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο σωματείο είναι να χτίσουμε γύρω από τις ακαδημίες και σε συνδυασμό με τους έμπειρους παίκτες που έχουμε κάθε χρόνο να κάνουμε και ένα βήμα μπροστά. Θεωρώ ότι ο χρόνος έφτασε για εμάς ώστε να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία. 

Τα παιδιά έχουν πάρει τις εμπειρίες τους τα τελευταία χρόνια και δείχνουν έτοιμα να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες που θέλουμε να βάλουμε τη νέα χρονιά. 

Θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε το ρόστερ με παίκτες που ξέρουμε, με παίκτες που έχουν περάσει από την Φαιστό. Η ομάδα έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα και νομίζω φέτος ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ