Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων στον Πήγασο

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την ομάδα του Πήγασου, καθώς για ακόμη ένα καλοκαίρι, το ενδιαφέρον για την ομάδα είναι μηδαμινό, κάτι που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πήγασος τα τελευταία χρόνια, έχει στηριχθεί στις «πλάτες» λίγων ανθρώπων, που κάνουν τα απαραίτητα για να μπορεί η ομάδα να συμμετέχει χωρίς προβλήματα στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αυτή η συνεχιζόμενη κατάσταση, προφανώς και δεν δίνει την απαραίτητη ώθηση στους υπάρχοντες, οι οποίοι βλέπουν κάθε μέρα που περνάει, το ενδιαφέρον να μειώνεται και αυτό το γεγονός, τους βάζει συνεχώς σε σκέψεις για το μέλλον της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, κανένας δεν γνωρίζει με ακρίβεια τι ακριβώς θα πράξουν φέτος, με τις ζυμώσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά να μην έχουν ολοκληρωθεί.

Άμεσα, αναμένεται να προκηρυχθεί γενική συνέλευση, μέσα από την οποία θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν νέα άτομα με όρεξη να προσφέρουν στην ομάδα.

Εάν δεν βρεθούν νέα πρόσωπα, όλα θα παραμείνουν ρευστά στον Πήγασο, ο οποίος όμως παρά τις δυσκολίες, κάθε χρόνο συμμετέχει κανονικά στα πρωταθλήματα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P