Αρχηγού παρόντος τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ!

Τον αρχηγό του, Νίκο Παπαδιό, διατήρησε στο ρόστερ του και για τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ!

Ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς, για τον ΠΑΟΚ, Νίκος Παπαδιός, είναι και πάλι έτοιμος για να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο έμπειρος μέσος ο οποίος έχασε ολόκληρη την περσινή χρονιά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν, θα είναι και πάλι διαθέσιμος να αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα», αφού έδωσε χέρια με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την παραμονή του στον Κρουσώνα.

Πρόκειται ουσιαστικά σαν μία εσωτερική «μεταγραφή» για τον Βασίλη Πλεσίτη, ο οποίος θα έχει στη διάθεση του, όχι μόνο έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά και τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, που έλειψε πολύ την προηγούμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Νίκος Παπαδιός, με τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον περασμένο Σεπτέμβριο να τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Η ομάδα από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα σε εκείνον εκφράζοντάς του εμπράκτως την συμπαράστασή της αλλά και ο Νίκος πάντα ήταν δίπλα στον ΠΑΟΚ κι έστω κι αν δεν μπορούσε να αγωνιστεί έμοιαζε με «θηρίο στο κλουβί».

Τώρα επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ, με την διοίκηση να ανανεώνει την συνεργασία με τον «κάπτεν» για ακόμη μία χρονιά!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P