Μαν. Απλαδάς: «Ο Αλμυρός μας, το καμάρι μας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση»

Κάλεσμα σε όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να συστρατεύουν και να βοηθήσουν τον Αλμυρό, απεύθυνε ο Μανώλης Μπρούτζος Απλαδάς, γνωστός για τα συναισθήματά του για την ομάδα του Γαζίου.

Σε γραπτή του δήλωση, ο ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, απεύθυνε κάλεσμα, σε όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν δίπλα στον Αλμυρό και να τον στηρίξουν στη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί, εννοώντας τον διοικητικό αδιέξοδο, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και την απερχόμενη διοίκηση για τη προσπάθεια που κατέβαλλε.

Ο γνωστός και ως… Μπρούτζος, στη δήλωσή του, αναφέρει: «Ο Αλμυρός μας, το καμάρι μας, βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη θέση. Δυστυχώς, έχουν μείνει ελάχιστοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα, απευθύνω κάλεσμα στους τοπικούς επιχειρηματίας, να έρθουν κοντά στην ομάδα, να υποστηρίξουν την ομάδα, τον τόπο μας, τη κοινωνία μας.

ADVERTISING

Εάν δεν βρεθεί λύση, θεωρώ πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Αλμυρό μας. Όποιος μπορεί από το Γάζι και την ευρύτερη περιοχή, θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα, δεν είναι τόσο οικονομική η ανάγκη, όσο η ανάγκη ανθρώπων που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα της ομάδας και θα συμβάλλουν σε αυτήν.

Πρέπει ο κόσμος να έρθει πιο κοντά για να μπορέσει ο Αλμυρός να συνεχίσει τη λειτουργία του και να μας κάνει όλους περήφανους.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να συγχαρώ την απερχόμενη διοίκηση, για τη μεγάλη της προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για το γεγονός πως ακόμη και τώρα, είναι εκεί και προσπαθούν να βρουν λύση για το σωματείο».

ADVERTISING

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στον Αλμυρό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ