Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στον Αλμυρό…

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες αλλά και ημέρες για τον Αλμυρό, καθώς μετά την αδυναμία στη πρώτη εκλογική διαδικασία να αναδειχθεί νέα διοίκηση να διαδεχτεί την απερχόμενοι, πολλοί είναι αυτοί που «φοβούνται» πως η ομάδα τη νέα σεζόν, κινδυνεύει να μείνει εκτός Γ Εθνικής.

Το ενδιαφέρον για τον Αλμυρό, είναι μικρό, αυτό αποτυπώθηκε και στην εκλογική διαδικασία της Δευτέρας (27/5) όπου δεν προσήλθε κανένας πέραν των απερχόμενων διοικητικών παραγόντων της ομάδας του Γαζίου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς  και οι επίσης απερχόμενοι Μανώλης Βίστης-Μανώλης Μαρνέλλος, βρέθηκαν στην διαδικασία, όμως δεν υπήρξε κανένα απολύτως ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα του Αλμυρού.

ADVERTISING

Άπαντες, περίμεναν αυτήν την εξέλιξη, καθώς τόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όσο και σε σημαντικές στιγμές της ομάδας, δεν υπήρξε ενδιαφέρον κάτι που ανάγκασε και τους ίδιους να ανακοινώσουν τις αποχωρήσεις τους από την ομάδα.

Ουσιαστικά, όπως έχουν αναφέρει και πολλές φορές στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για την ομάδα-καμάρι του Μαλεβιζίου, καθώς κανένας δεν δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον να συμβάλλει από τη μεριά του και από οποιοδήποτε πόστο.

Αυτό άλλωστε τους ανάγκασε και τους ίδιους να αποχωρήσουν, βλέποντας πως δεν μπορούν οι ίδιοι να εμπνεύσουν και να συσπειρώσουν τον κόσμο της περιοχής.

ADVERTISING

Πλέον, ο Αλμυρός καλείται να διαβεί ένα περίεργο μονοπάτι, που κανένας δεν ξέρει με ακρίβεια που θα τον οδηγήσει στο τέλος της διαδρομής.

Ο μοναδικός που ουσιαστικά έδειξε ενδιαφέρον ήταν ο επιχειρηματίας Μιχάλης Τσαγκαράκης, που είχε εξωδιοικητική ενασχόληση και τη περυσινή χρονιά, βοηθώντας το σωματείο, όμως και αυτός, βλέπει από τις πρώτες ημέρες πως δεν υπάρχει ανταπόκριση, δεν βρίσκει «συμπαίκτες» ή ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα του και θα τον βοηθήσουν στη νέα μέρα.

Βάσει καταστατικού, η απερχόμενη διοίκηση προκήρυξε επαναληπτικές εκλογές για αύριο 29 Μαΐου, ενώ εάν ούτε σε αυτές βρεθεί ενδιαφερόμενος/οι να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο, τότε η διαδικασία θα επαναληφθεί για 3η φορά την Παρασκευή 31 Μαΐου, εάν ούτε τότε υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, η απερχόμενη διοίκηση θα βρεθεί σε δύσκολο σταυροδρόμι…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ