Όλα τα βλέμματα στο ΑΟΤ – Μανδραϊκός- Τα σενάρια ανόδου για τις κρητικές ομάδες

Μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος για την άνοδο της Γ’ Εθνικής, με τρεις κρητικές ομάδες να έχουν τις δικές τους πιθανότητες.

Απόλυτο αφεντικό στη μάχη της ανόδου έγινε ο ΑΟ Τυμπακίου μετά το σπουδαίο τρίποντο που πέτυχε επί του Ρεθυμνιακού. Η ομάδα του Νίκου Σουτζή έχει πλέον όλη την κατάσταση στα χέρια της, αφού τις «κάνουν» δύο αποτελέσματα στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής.

Ακόμα δύο ομάδες της Κρήτης έχουν ελπίδες ανόδου στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, πάμε όμως να αναλύσουμε τι χρειάζεται κάθε ομάδα για να πανηγυρίσει και να ακολουθήσει τη Νέα Ιωνία στη Γ’ Εθνική.

ΑΟ Τυμπακίου

Η κατάσταση είναι απλή για τον ΑΟΤ: Ένας βαθμός στο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό θα είναι αρκετός για να του δώσει το εισιτήριο της ανόδου. Επομένως, οι πρωταθλητές Ηρακλείου πηγαίνουν για δύο αποτελέσματα στην αναμέτρηση της τελευταίας στροφής.

  • Με νίκη ο ΑΟΤ παίρνει την άνοδο
  • Με ισοπαλία ο ΑΟΤ παίρνει την άνοδο
  • Με ήττα ο ΑΟΤ δεν τα καταφέρνει, ότι κι αν γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια

Απόλλων Αγίου Ιωάννη

Μετά τη σημερινή ήττα από τον Μανδραϊκό, η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο του Απόλλωνα. Οι πρωταθλητές Χανιών βρίσκονται σε ισοβαθμία με τον ΑΟΤ και την ομάδα της Μάνδρας, ωστόσο δεν μπορούν να πάνε πιο ψηλά, αφού την τελευταία αγωνιστική θα εκτίσουν το ρεπό τους. Συνεπώς, ένα και μοναδικό σενάριο δίνει την άνοδο στους Χανιώτες

  • Ο Απόλλωνας χρειάζεται να προκύψει νικητής (δεν τον ενδιαφέρει ποιος) στο παιχνίδι ΑΟΤ – Μανδραϊκός και ταυτόχρονα η Νεάπολη να ΜΗΝ κερδίσει με πάνω από δύο γκολ διαφορά τη Νέα Ιωνία

 

Νεάπολη

Το μεγάλο διπλό επί του ΑΟ Καραβά διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες που έχουν οι λασιθώτες για να πάρουν ένα από τα εισιτήρια της ανόδου. Ωστόσο, το έργο της ΑΕΝ είναι αρκετά δύσκολο, αφού θα πρέπει να συμβούν μία σειρά από πράγματα για να γίνει η ανατροπή. Η Νεάπολη χρειάζεται:

  • Να υπάρξει νικητής στο παιχνίδι ΑΟΤ – Μανδραϊκός (δεν την ενδιαφέρει ποιος)
  • Η ίδια να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τη Νέα Ιωνία

Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως τα πάντα θα κριθούν στην αναμέτρηση του ΑΟΤ με τον Μανδραϊκό, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας σε αυτό το παιχνίδι, τότε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και σενάρια δεν θα έχουν καμία σημασία.. Ωστόσο η τελευταία αγωνιστική αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για να φανεί ποιες ομάδες θα πανηγυρίσουν.

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”463047″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

Η επόμενη (τελευταία) αγωνιστική:

[jsMatchDayStat season_id=”463047″ matchday_id =”1128″ photo=”1″ teamname=”1″]

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P