Άκαρπη η Γ.Σ. της Δαμάστας – Τέλος ο Πολυχρονάκης από την προεδρία

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση στην Δαμάστα με τον Γιώργο Πολυχρονάκη να ρίχνει τίτλους τέλους στην προεδρία της ομάδας.

Τέλος από την προεδρία της Δαμάστας μετά από πέντε χρόνια έβαλε ο Γιώργος Πολυχρονάκης. Ο έμπειρος παράγοντας γνωστοποίησε την απόφαση του στο Δ.Σ. το πρωί της Κυριακής, όμως θα παραμείνει κοντά στο σωματείο.

Στην σημερινή γενική συνέλευση οι άνθρωποι της Δαμάστας δεν έβγαλαν νέα διοίκηση και πλέον θα αρχίσουν οι… ζυμώσεις προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη… φόρμουλα, ώστε το σωματείο να έχει νέο Δ.Σ. και να πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Άκαρπη ήταν η σημερινή Γενική Συνέλευση της ομάδας μας αφού δεν κατέστη δυνατόν να συγκροτηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο, μετά την ολοκλήρωση της θητείας του υπάρχοντος ΔΣ υπό την προεδρία του Γιώργου Πολυχρονάκη.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι συζητήσεις και οι προσπάθειες ορισμένων μελών του ΔΣ, για την επόμενη μέρα της ομάδας και την συγκρότηση νέου Διοικητικού συμβουλίου.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης θητείας στον προεδρικό θώκο, δηλώνει, ότι θα παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, θα στηρίξει το νέο ΔΣ που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα τα επόμενα χρόνια και θα συνδράμει στην ολοκλήρωση των έργων που έχουν δρομολογηθεί και συμφωνηθεί για το γήπεδο
της Δαμάστας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των επαναληπτικών εκλογών όπου ελπίζουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την συγκρότηση νέου ΔΣ που θα συνεχίσει την αδιάλειπτη λειτουργία του συλλόγου μας τα επόμενα χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P