Τέλος ο Γ. Φιολιτάκης από την Αγία Βαρβάρα – «Αγάπησα την ομάδα περισσότερο από όσο πίστευα»

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Αγίας Βαρβάρας, ο Γιώργος Φιολιτάκης αποχαιρέτησε το σωματείο.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση του Γιώργου Φιολιτάκη, καθώς ο έμπειρος προπονητής έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.

Ο ίδιος που έζησε σπουδαίες στιγμές στο… τιμόνι της ομάδας αποχαιρέτησε το σωματείο με ανάρτηση του στα social media ευχαριστώντας τους πάντες για την συνεργασία.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ένα όμορφο ταξίδι πέντε χρόνων έφτασε στο τέλος του, πέντε χρόνια που είχαν τα πάντα όμως αυτά που κρατάω είναι οι πολλές όμορφες στιγμές!

Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που υπήρξα μέρος της ιστορίας του ΑΣΑΒ, όσοι με έζησαν από κοντά ξέρουν ότι έδωσα την ψυχή μου για αυτή την ομάδα.

Αγάπησα την ομάδα περισσότερο και από όσο πίστευα και εγώ ο ίδιος όταν ξεκινούσε αυτή η συνεργασία.

ADVERTISING

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Κώστα Παπαδάκη, τον Αχιλλέα Γουμενάκη και όλα τα μέλη του Δ.Σ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια, το ξέρουν ότι πλέον είναι και πολύ καλοί μου φίλοι, ευχαριστώ το Νίκο Καμπιτάκη που μας φρόντιζε όλα αυτά τα χρόνια και έκανε πιο ευχάριστες τις ώρες μας στο γήπεδο, ευχαριστώ όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα χωρίς να είναι μέλη της διοίκησης, ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα “παιδιά” μου, τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια για τις μάχες που δώσαμε μέσα στα γήπεδα του Ηρακλείου.

ΑΣΑΒΑΡΑ θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου! Σας ευχαριστώ πολύ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ