Τα «καυτά» δίδυμα των γηπέδων του Ηρακλείου!

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας παρουσιάζει τα δίδυμα-φωτιά, που δεν σταμάτησαν να σκοράρουν στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ!

Η χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ έχει ολοκληρωθεί και πλέον έχουμε μία πλήρη εικόνα αναφορικά με τις επιθετικές επιδόσεις κάθε ομάδας και κάθε ποδοσφαιριστή.

Είχαμε αναφερθεί στους κορυφαίους σκόρερ όλων των κατηγοριών και τώρα πάμε να δούμε τα κορυφαία επιθετικά δίδυμα της φετινής σεζόν.

Έξι «δυάδες» ξεπέρασαν τα 40 τέρματα, με το δίδυμο της Χαραυγής, να βρίσκεται και εδώ στην κορυφή, με Χρήστο Νικολάου και Ηρακλή Καλαμιώτη να πετυχαίνουν μαζί 89 γκολ!

Ακολουθούν ακόμα δύο πρωταθλητές, αυτοί του Μαραθώνα, με Βασίλη Βατσινά και Νίκο Στρατηγάκη να σταματάνε στα 70 τέρματα.

Συνεχίζοντας με την μεγάλη κατηγορία, δεν θα μπορούσε να λείπει το δίδυμο, Νίκου Μεταξάκη και Ανδρέα Παπανδέου, που σκόραραν συνολικά 62 γκολ για λογαριασμό του ΑΟΤ. Από κοντά και το «ασπρόμαυρο» ντούο του ΠΑΟΚ, με Άκη Κουράκη και Μαρίνο Σεραφειμίδη να σκοράρουν 55 φορές.

Οι πρωταθλητές με τον Ζαρό, Βασίλης Ξεκαρδάκης και Γιώργος Κοτζαδάκης είχαν επίσης φοβερή σεζόν, με συνολικά 50 τέρματα, ενώ εντυπωσιακό και το δίδυμο του Κόρακα, με Γιώργο Φουστανάκη και Γιώργο Τσακιράκη να φτάνουν στα 41 γκολ!

Αναλυτικά:

  • Χρήστος Νικολάου – Ηρακλής Καλαμιώτης: 62+27=89
  • Βασίλης Βατσινάς – Νίκος Στρατηγάκης: 50+20=70
  • Νίκος Μεταξάκης – Ανδρέας Παπανδρέου: 34+28=62
  • Άκης Κουράκης – Μαρίνος Σεραφειμίδης: 40+15=55
  • Βασίλης Ξεκαρδάκης – Γιώργος Κοτζαδάκης: 28+22=50
  • Γιώργος Φουστανάκης – Γιώργος Τσακιράκης: 21+20=41

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P