Ηρακλειώτης παράγοντας στη νέα διοίκηση του Πανιωνίου!

Ο Πανιώνιος, κατέκτησε το πρωτάθλημα της  Γ Εθνικής κατηγορίας και επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες, κάτι που του επιτρέπει πλέον τη σύσταση της ΠΑΕ, για να μπορέσει να συμμετέχει στη Super League 2 της σεζόν 2024-25!

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, Ηρακλειώτης παράγοντας, που μόλις πριν από  λίγα 24ώρα αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο ομάδας της πόλης, συζητάει τη συμμετοχή του στο μετοχικό σχήμα της υπό σύσταση ΠΑΕ και εκτός απροόπτου, αν δεν υπάρξει κάποια εμπλοκή, θα αναλάβει και θέση αντιπροέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Πρόκειται για είδηση, που αναμφίβολα, αποδεικνύει τη δυναμική του εν λόγο παράγοντα και μένει πλέον να αποσαφηνιστεί πλήρως ο ρόλος του στην επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας του Πανιωνίου.

ADVERTISING

Πάντως, μαζί με εκείνον, θα μετακινηθούν και… ποδοσφαιριστές και εξελίξεις -επίσημες- αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες!

Υπενθυμίζουμε, ο Κώστας Ρούπτσος, αναμένεται να ηγηθεί της νέας ημέρας του Πανιωνίου, μετά την πρότασή του στη Γενική Συνέλευση της ιστορικής ομάδας, που υπερψηφίστηκε και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ.

Πρόκειται για επιχειρηματία στον χώρο της τεχνολογίας, ιδιοκτήτης της InDigital, είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία της ιστοσελίδας gov.gr, ενώ έχει κατασκευάσει και το VAR στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ