Ικανοποίηση Φιλοξενίδη για τα… πιτσιρίκια της Δόξας

Ικανοποιημένος από την εικόνα που βλέπει από τους παίκτες της Δόξα Ηρακλείου φαίνεται να είναι ο Κώστας Φιλοξενίδης. 

Ο έμπειρος τεχνικός όλη τη σεζόν ανέβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποδοσφαιριστές της Δόξας στις προπονήσεις του Λίντο, θέλοντας να δει τις ικανότητες τους και αν είναι έτοιμα να κάνουν το βήμα παραπάνω και να μπουν από τη νέα χρονιά στο ρόστερ του Λίντο.

Μάλιστα μετά το τέλος του πρωταθλήματος το Λίντο δεν ρίχνει ρυθμούς, αφού πραγματοποιεί τρεις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, ενώ δίνει και φιλικά παιχνίδια.

ADVERTISING

Την Τετάρτη μπορεί να υπάρξει εκ νέου φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπου εκεί θα δοκιμάσει πάλι αρκετά παιδιά της Δόξας.

Ο Κώστας Φιλοξενίδης φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των παιδιών, αφού δείχνουν καλά στοιχεία και θεωρεί ο ίδιος πως με σκληρή δουλειά και μια καλή προετοιμασία θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Λίντο.

Τώρα όσον αφορά το μέλλον του ίδιου στο τιμόνι του Λίντο, οι συζητήσεις αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα πέσει η αυλαία της χρονιάς.

ADVERTISING

Σίγουρα η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί την παραμονή του στο… τιμόνι, αφού έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει οδηγήσει το Λίντο στις επιτυχίες με νέο… αίμα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ