Ξεκίνησαν άμεσα οι διοικητικές ζυμώσεις στον Αλμυρό!

Άμεσα ξεκίνησαν οι διοικητικές ζυμώσεις στον Αλμυρό, μετά την απόφαση του Θωμά Γαβαλά να υποβάλλει τη παραίτησή του από την προεδρία του σωματείου του Γαζίου, με τον ίδιο να δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα.

Οι ζυμώσεις σε κορυφαίο επίπεδο, είχαν ξεκινήσει πριν καλά-καλά ο ίδιος ανακοινώσει την αποχώρησή του, ενώ σε αυτές μετέχουν άνθρωποι του απερχόμενου συμβουλίου, έχοντας ρίξει στο «τραπέζι» αρκετά ονόματα τα οποία μπορούν να «ηγηθούν» την επόμενη μέρα.

Ένα από αυτά τα ονόματα, είναι του επιχειρηματία Μιχάλη Τσαγκαράκη, πατέρα του ποδοσφαιριστή του Αλμυρού, Ζαννή Τσαγκαράκη.

Ο ισχυρός επιχειρηματίας, με δραστηριότητα τον τουρισμό, καθώς είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων, έχει δεχθεί «κρούση» προκειμένου να «βγει μπροστά» και να ηγηθεί, κάτι που εάν πραγματοποιηθεί, τότε θα έχει και υποστήριξη, καθώς και ο ίδιος, τον τελευταίο ένα χρόνο, βοήθησε σημαντικά την απερχόμενη διοίκηση.

Οι σχέσεις του με τους ανθρώπους του Αλμυρού είναι άριστες, καθώς βοήθησε σημαντικά από τη μεριά του, κάτι που του το αναγνώρισαν και αποδεικνύει, πως εάν και εφόσον τελικά πει το «ναι» και ηγηθεί της νέας προσπάθειας, τότε και ο ίδιος θα έχει την στήριξη όλων όσων στήριξε.

Οι επόμενες ημέρες, θα είναι κρίσιμες, όμως υπάρχει μία γενικότερη αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση στο διοικητικό και ο Αλμυρός θα συνεχίσει να συμμετέχει στις εθνικές κατηγορίες, ενώ την ίδια ώρα, γίνονται ζυμώσεις-συζητήσεις και με άλλους πιθανούς ανθρώπους που θα μπορούσαν να ηγηθούν.

Το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο πάντως, άλλοι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο, όμως ο Αλμυρός έχει ανάγκη από ανθρώπους και αυτό ήταν και το μήνυμα που πέρασε ο Θωμάς Γαβαλάς με την αποχώρησή του, καθώς ουσιαστικά ήταν λίγοι αυτοί που πραγματικά συνέβαλλαν στην καθημερινότητα του σωματείου.

Θ. Γαβαλάς: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά – Έχω πικραθεί από το Γάζι»

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου του Θ. Γαβαλά (vid)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P