Ο Χαϊντίνι έσπρωξε τον ΑΟΤ στην Γ’ Εθνική – Τεράστιο διπλό στην έδρα του Καραβά!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στους αγώνες μπαράζ πανηγύρισε ο ΑΟΤ ο οποίος πήρε τη νίκη στην έδρα του Καραβά στις καθυστερήσεις με τον Άγγελο Χαϊντίνι.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”463294″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”463294″]

Ο ΑΟΤ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δείχνοντας αποφασισμένος να πάρει το τρίποντο. Μάλιστα στο 3′ οι ασπρόμαυροι φωνάζουν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπανδρέου μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι έβρισκε ρυθμό, με τον ΑΟΤ να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Παραθύρα, ενώ είχε καλές στιγμές με Παπανδρέου, Χαϊντίνι και Μεταξάκη. Από την άλλη ο Καραβάς που έχει δυνατή τετράδα στην επίθεση, πάλεψε για το γκολ, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν ίδιος με τις δύο ομάδες να κοιτάζουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα τόσο ο Καραβάς όσο και ο ΑΟΤ έψαχναν την φάση τους για το γκολ.

Στο 89′ η ομάδα του Νίκου Σουτζή κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από κάθετη του Γρηγοράκη, ο Χαϊντίνι με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 που έμεινε ως το τέλος!

Ο ΑΟΤ με τη νίκη αυτή έφτασε στους 7 βαθμούς και πλέον έχει το πάνω… χέρι για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”463294″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P