Πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ: Δοκιμασία στον Πειραιά για τον ΑΟΤ, κρητικό ντέρμπι στα Χανιά

Αποφασιστικό βήμα για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική θέλει να κάνει ο ΑΟ Τυμπακίου, ο οποίος φιλοξενείται στον Πειραιά από τον ΑΟ Καραβά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ.

Το πρώτο από δύο «κολλητά» παιχνίδια επί Αττικού εδάφους δίνει ο ΑΟΤ, ο οποίος θα αγωνιστεί στην έδρα του πρωταθλητή Πειραιά, ΑΟ Καραβά.

Μετά την σπουδαία νίκη κόντρα στον Απόλλων Αγ. Ιωάννη, ο ΑΟΤ έχει ταξιδέψει προορισμό την έδρα του Καραβά, έχοντας ψυχολογία προκειμένου να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Σουτζής είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το διπλό. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πιέζονται τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, αφού δεν έχουν ακόμα βαθμό στα μπαράζ, ενώ προέρχονται και από ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά από τον Εθνικό.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης τις 17:00, ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη υποδέχεται τη Νεάπολη, σε ένα κρητικό ντέρμπι, Χανίων-Λασιθίου, ενώ υπάρχει και το πολύ δυνατό παιχνίδι του Μανδραϊκού με τη Νέα Ιωνία.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: 

[jsMatchDayStat season_id=”463047″ matchday_id =”1124″ photo=”1″ teamname=”1″ venue=”0″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”463047″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P