Νέα συνεδρίαση των ειδικών με… φόντο τον Αθλητισμό

Όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η «Επιτροπή Αντιμετώπισης Eκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», θα συνεδριάσει ξανά το απόγευμα του Σαββάτου και μέσα στα θέματα θα βρίσκεται και το άνοιγμα ορισμένων πρωταθλημάτων.

Υπενθυμίζουμε η ΓΓΑ ζήτησε την άμεση επανέναρξη της Α1 καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης γυναικών αλλά και την Α1 υδατοσφαίριση και χειροσφαίριση ανδρών.

Επιπλέον, αιτήθηκαν την σταδιακή επανέναρξη από 27/3 της Α1 υδατοσφαίρισης & χειροσφαίρισης γυναικών, από 28/3 της Football League και Α εθνική ποδοσφαίρου Σάλας, ενώ από 3/4 την Α2 καλαθοσφαίριση ανδρών.

ΓΓΑ: «Ζητήσαμε επανέναρξη σε 9 κατηγορίες»

Η ενημέρωση της ΓΓΑ: “Θα συνεδριάσει εκ νέου, σήμερα το απόγευμα, η «Επιτροπή Αντιμετώπισης Eκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες».

Μεταξύ και άλλων θεμάτων που χθες, λόγω χρόνου, δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθεί η εξέτασή τους, συμπεριλαμβάνονται και τα αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού για άμεση επανέναρξη συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, τα οποία είχαν υποβληθεί από τις 17/03/2021″.