Κοντά σε Δωματά ο ΠΟΑ

Με την φανέλα του ΠΟΑ θα αγωνιστεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, εκτός απροόπτου ο Γιάννης Δωματάς που βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία του με τους ανθρώπους του προσφυγικού σωματείου και οι τελικές επαφές αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (18/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, ο Γιάννης Δωματάς, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΠΟΑ και βρίσκονται κοντά στη σύναψη της συμφωνίας, με προοπτική η συνεργασία αυτή να ισχύσει και για την σεζόν 2021-22.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου την Πέμπτη 18 Μαρτίου για τα τυπικά της υπόθεσης και εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Ο Γιάννης Δωματάς, αγωνιζόταν στην ΑΟ Μυκόνου, ενώ πέραν αυτής, έχει αγωνιστεί σε Γιούχτα, Ιάλυσο, Νίκη Βόλου, Εθνικό, Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό, Ερμιονίδα, Αστέρα Βλαχιώτη, Θύελλα Καμαρίου και Εργοτέλη, από τον οποίο ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή με αρκετές παρουσίες στο επίπεδο των εθνικών κατηγοριών και μάλιστα πολλές εξ αυτών είχαν και πρωταγωνιστικούς στόχους…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P