Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει τα βασικά στα Play Out

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη των Play Out και στον ΟΦΗ δεν υπάρχει άλλο πλάνο εκτός από το να παραμείνει στην κατηγορία…

Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να βγάλει μέσα στο γήπεδο τα βασικά που ξέρουμε όλοι από το ποδόσφαιρο. Ποια είναι αυτά; Φυσικά να σταματήσει να “χαρίζει” γκολ στις αντίπαλες ομάδες. Πόσες φορές έχουμε δει φέτος τον ΟΦΗ να δίνει έτοιμα γκολ στον αντίπαλο και να κυνηγάει στο σκορ από το πουθενά; Αρκετές… Αυτό ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε στο πρώτο του ματς στον πάγκο ότι προσπάθησε στις λίγες ημέρες που προπονεί την ομάδα να το ελαττώσει, αφού είδαμε από τους παίκτες μια πιο προσεκτική αντίληψη στην άμυνα, όμως και πάλι το έκαναν το λάθος.

Το άλλο βασικό που πρέπει να κάνει μέσα στα επτά παιχνίδια, είναι να δημιουργήσει φάσεις. Ο περυσινός ΟΦΗ ήταν στις top ομάδες που δημιουργούσε ευκαιρίες, ωστόσο φέτος φαίνεται πως και αυτό το πλεονέκτημα έχει χαθεί. Άμα δεν κάνεις φάσεις, γκολ δεν βάζεις και έτσι οι βαθμοί δεν θα έρθουν.

Εκτός από τα δύο παραπάνω οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πρέπει να βγάλουν πάθος, πίστη και θέληση… Έχουμε βαρεθεί να το γράφουμε, όμως και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που θα παίζει την ύπαρξη του στην κατηγορία.

Η δουλειά του Νιόπλια σίγουρα θα φανεί μετά την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ αφού και με την διακοπή θα μπορέσει να δουλέψει πάνω σε όλα αυτά που… πονάει η ομάδα και να δούμε έναν διαφορετικό ΟΦΗ στα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς…