Όσο… ζει-ελπίζει ο ΑΟΑΝ, 2-2 με τον Αλμυρό!

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν στον Άγιο Νικόλαο, ΑΟΑΝ και Αλμυρός στο μεγάλο κρητικό ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής κατηγορίας.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”350730″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”350730″]

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με σουτ του Φουκαράκη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το «παραθυράκι» της εστίας του Γκόγκου!

Στο 4’ σουτ του Πιερτζιάκομι, πέρασε έξω, ενώ στο 5’ ο Αλμυρός πήρε το προβάδισμα, έπειτα από «γύρισμα» του Αγαπάκη, ο Χριστογιάννης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μετά το γρήγορο αυτό γκολ του Αλμυρού, ο ΑΟΑΝ έψαχνε να βρει τα πατήματά του για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 14’ νέα καλή στιγμή για τον Αλμυρό, με τον Ρέγιες να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Γιαγκιόζης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στο 24’ ο ΑΟΑΝ απείλησε εκ νέου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σένκα, ο Κατσικοκέρης με σουτ δεν βρήκε στόχο, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ο ΑΟΑΝ στο 37’ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Αποστολόπουλος ανατράπηκε από τον Παπαδομιχελάκη, με τον Κατσικοκέρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, ο Γκόγκος απέκρουσε όμως στην επαναφορά ο Μαρινάκης με δυνατό σουτ έκανε το 1-1, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 52’ και στο 53’ τα σουτ Αποστολόπουλου-Κατσικοκέρη, δεν βρήκαν στόχο, καθώς πέρασαν άουτ. Ο ΑΟΑΝ στο 65’ κέρδισε πέναλτι με τον Αγαπάκη να ανατρέπει τον Νοκάι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Φουκαράκης, όμως ο Γκόγκος και αυτή τη φορά, απέκρουσε σωστά. Ο Αλμυρός στο 74’ σε γρήγορη αντεπίθεση με τον Πακιουφάκη, απείλησε αλλά ο Γιαγκιόζης ήταν σ’ ετοιμότητα και «έσωσε» την εστία του.

Ο Αλμυρός στο 84’ πήρε το προβάδισμα, όταν ο Πιερτζιάκομι με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Κατσικοκέρης στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ από κοντά, έπειτα από σέντρα του Πλουσή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”350730″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P