Μία γνώριμη και ποιοτική λύση για το κέντρο της άμυνας πρόσθεσε στο ρόστερ του ο ΑΟΑΝ, καθώς ανακοίνωσε την επιστροφή του Ζαχαρία Χριστογιάννη.
Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στον Άγιο Νικόλαο μετά την επιτυχημένη παρουσία του τη σεζόν 2023-24, αποτελώντας μία σημαντική ενίσχυση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Χριστογιάννης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ναυπακτιακό, Τηλυκράτη Λευκάδας, ΑΕ Μεσολογγίου, Ηρόδοτο και ΑΟ Υπάτου. Τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, με τον οποίο την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:
«Στα πλαίσια της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάνουμε γνωστή τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Χριστογιάννη.
Ο 27χρονος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι ιδιαίτερα γνώριμος, καθώς είχε μια επιτυχημένη πρώτη θητεία στην ομάδα μας τη σεζόν 2023/2024.
Στην ποδοσφαιρική του καριέρα, την οποία ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με τον Ναυπακτιακό, τον Τηλυκράτη Λευκάδας, την ΑΕ Μεσολογγίου, τον Ηρόδοτο και τον ΑΟ Υπάτου, ενώ την τελευταία διετία μετά την παρουσία του στην ομάδα μας, αγωνίστηκε με επιτυχία στον Εθνικό Πειραιώς, όπου πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική.
Τον καλωσορίζουμε και πάλι στον Άγιο Νικόλαο και την Κρήτη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.»

