«Ηρωικό» διπλό του ΑΟΑΝ των 9 παικτών μέσα στο Ρέθυμνο!

Παρότι αγωνίστηκε για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και για πάνω από 20 λεπτά με 9 ποδοσφαιριστές, ο ΑΟΑΝ πανηγύρισε τεράστιο διπλό-μισή κατηγορία μέσα στο Ρέθυμνο με 3-1 επί της Επισκοπής, η οποία βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

07/04/2024 16:00
30η αγωνιστική - Γ Εθνική

ADVERTISING

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 10′ για την Επισκοπή, με τον Συμεωνίδη να σουτάρει στην κίνηση μετά από πάσα του Συμεωνίδη. Ο ΑΟΑΝ που έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι στο 14′. Ο Σένκα εκτέλεσε το κόρνερ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, έφτασε στον Νοκάι που με κοντινή προβολή έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα ένα λεπτό μετά ο Αποστολόπουλος απείλησε με ένα τρομερό γυριστό που έδιωξε με δυσκολία ο Ψαρράς. Η ανωτερότητα του ΑΟΑΝ στο ξεκίνημα του αγώνα επιβεβαιώθηκε εκ νέου στο 24′ όταν ο Τσανάι σέντραρε από τα αριστερά και ο προωθημένος Φουκαράκης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.! Οι «μπλε» που έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι στο πρώτο μέρος έχασαν μεγάλη στιγμή στο 40′ με τον Νοκάι να κάνει το διαγώνιο σουτ που έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ψαρρά.

Όσο άνετη ήταν η κατάσταση για τον ΑΟΑΝ στο πρώτο μέρος, άλλο τόσο δύσκολη έγινε στην επανάληψη. Η Επισκοπή μείωσε σε 1-3 στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους με κοντινό σουτ του Μέτα, ενώ ένα λεπτά μετά η ομάδα του Λασιθίοθυ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Καμαρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

ADVERTISING

Όπως είναι λογικό οι γηπεδούχοι ανέβασαν πολύ την πίεση τους, ωστόσο έπεσαν πάνω σε έναν τρομερό Γιαγκιόζη, που έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην πρώτην ομάδα του. Ο έμπειρος τερματοφύλακα ήταν εκεί στο πολύ δύσκολο συρτό σουτ του Μπάρο στο 58′ ενώ απέκρουσε πολύ εντυπωσιακά την κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 79′!

Στο μεταξύ ο ΑΟΑΝ είχε μείνει με 9 παίκτες, καθώς ο Πήλιος, που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με την Επισκοπή να πιέζει με όλους τους παίκτες της για να ξαναμπεί στο ματς, όμως η αμυντική λειτουργία του ΑΟΑΝ και ο Γιαγκιόζης, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους τίποτα περισσότερο με το 1-3 να μένει μέχρι το τέλος, δίνοντας ένα τεράστιο τρίποντο στους «μπλε» του Λασιθίου, που ταυτόχρονα «βυθίζει» τους ρεθυμνιώτες!

ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΑΟΑΝ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ