Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει η ΑΕΚ, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν στις 19:00 στο γήπεδο «Πανεπιστημίου», όπου ο Μιχάλης Δεληγιάννης και οι συνεργάτες του θα υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.
Η ομάδα του Κατσαμπά ξεκινά το «χτίσιμο» της νέας σεζόν με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, έχοντας υψηλές φιλοδοξίες και επιδιώκοντας να δημιουργήσει από νωρίς τις βάσεις για μία επιτυχημένη χρονιά.
Το επόμενο διάστημα το βάρος θα πέσει στην προετοιμασία, με τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια να δώσουν στον τεχνικό της ΑΕΚ την ευκαιρία να διαμορφώσει το σύνολο που θα παρουσιαστεί στις επίσημες υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

