Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (06/04) και το πρόγραμμα της Κυριακής (07/04)

Την… αρχή σε ένα πλήρες σαββατοκύριακο έκανε το Σάββατο, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλες τις κατηγορίες του τοπικού Ηρακλείου.

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, πιστό στο ραντεβού του, σας παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν και όσα σπουδαία ακολουθούν αύριο

Α1 ΕΠΣΗ: Παραμένει στην κορυφή ο ΑΟΤ – Άνετο διπλό για τον Ρούβα

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ. Αποτελέσματα, βαθμολογία και το αυριανό πρόγραμμα.

Για περίπου ένα ημίχρονο μπόρεσε να αντέξει στην πίεση του ΑΟΤ ο ΠΑΝΟΜ, με τους «ασπρόμαυρους» να σκοράρουν στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Νίκο Μεταξάκη. Αυτό το γκολ έκανε πολύ πιο εύκολη τη δουλειά των πρωτοπόρων, που σημείωσαν ακόμα δύο τέρματα στην επανάληψη για να φτάσουν στο τελικό 0-4, το οποίο διατηρεί τον ΑΟΤ σε θέση οδηγού, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι τίτλου με τον Ηρόδοτο στο Τυμπάκι.

Εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε και ο Ρούβας ο οποίος δείχνει πως «κλειδώνει» την 5η θέση της βαθμολογίας. Με πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Γιάννη Χριστοφοράκη που σημείωσε ακόμα τέσσερα γκολ η ομάδα της Γέργερης επιβλήθηκε με άνεση με 7-1 στην έδρα του ουραγού Ποσειδώνα.

Αύριο η συνέχεια με μεγάλα παιχνίδια τόσο για την κορυφή, όσο και την παραμονή, με τον Ηρόδοτο να υποδέχεται τη Μινωική, τον Εργοτέλη να φιλοξενεί τον Ρωμανό, η Τύλισος να δίνει παιχνίδι δίχως αύριο απέναντι στη Χερσόνησο, ενώ ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα παιχνίδια των Μοιρών με τον ΠΑΟΚ, του Ανθεστίω με τη Δαμάστα και της ΑΕΚ με τον Μοχό.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”801″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος Όμιλος: «Πάτησε» κορυφή η Ανάλήψη

Μετά από μεγάλο διάστημα ο Θρίαμβος Αναλήψεως βρίσκεται -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ανάληψη επιβλήθηκε με 3-0 των Νέων Αλμυρού στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στην 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι των νεανικών «πορτοκαλί» και επιβεβαιώσαν τον ρόλο του φαβορί, παίρνοντας μία νίκη που τους φέρνει έστω για ένα βράδυ στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Στα αυριανά ματς, να επανέλθει στην κορυφή, θέλει ο Ζαρός που είναι το φαβορί απέναντι στον Κόροιβο, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή και δεν θα παραδοθεί εύκολα. Νωρίτερα, ξεκινάει το πρόγραμμα της ημέρας με το παιχνίδι της Ομόνοιας με το Λίντο, στο οποίο οι γηπεδούχοι έχουν το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ζαρού μεσοβδόμαδα.

Παρόμοια είναι η κατάσταση στο παιχνίδι στους Βόρρους, με τη Φαιστό να θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης, ενώ ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου «καίγεται» για τους βαθμούς στη μάχη της παραμονής. Το κίνητρο είναι σαφώς μεγαλύτερο για τον φιλοξενούμενο και στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική, αυτό του Αλόγου με τον Δία, με την ομάδα του Νίκου Μαστορίδη να θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το Άλογο παίζει για το γόητρο και την ιστορία του.

Το σημερινό αποτέλεσμα και το αυριανό πρόγραμμα:

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”1046″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος Όμιλος: Νίκη παραμονής για τις Ασίτες – Άνετα τρίποντα για τους δύο πρώτους

Με τρεις αγώνες άνοιξε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ. Αποτελέσματα, βαθμολογία και η… συνέχεια.

Οι πρωταθλητές του Ασημίου πήραν άνετη νίκη με 4-0 επί του ήδη υποβιβασμένου Κεραυνού. Άνετη νίκη και για τη 2η Αγία Βαρβάρα που επιβλήθηκε στην έδρα της με 4-2 των Καναριών, με εντυπωσιακό Γιαλιτάκη που πέτυχε τέσσερα γκολ, με την ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη να παραμένει στη 2η θέση.

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της ημέρας οι Ασίτες πήραν μεγάλη εκτός έδρας νίκη επικρατώντας με 0-3 της Γαρίπας, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά με την υπόθεση παραμονή. Αντίθετα η ομάδα του Ζαχαρία Ντουλάκη, καθώς ενδέχεται να βρεθεί και κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο με το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Παλιανής με τον Άγιο Δημήτριο, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για νίκη, ενώ τα Δειλινά υποδέχονται τον Αετό Ανωγείων, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το restart και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική τους φόρμα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”1054″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β1 ΕΠΣΗ: Ακόμα μία νίκη χρειάζεται η Χαραυγή

Η ασταμάτη Χαραυγή επιβλήθηκε του ΟΦΑΜ στο παιχνίδι που άνοιξε την 23η αγωνιστική στην Β1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη πήρε την 23η νίκη της σε ισάριθμα ματς, επικρατώντας με το σαρωτικό 10-0 του ΟΦΑΜ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής. Πλέον η Χαραυγή χρειάζεται μόνο μία νίκη για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αύριο το πρόγραμμα ξεκινάει από νωρίς με τη δυνατή αναμέτρηση των Ελπίδων με τον Αστέρα Μυρτιάς, ενώ την ίδια ώρα ενδιαφέρον ματς γίνεται στους Αγίους Δέκα, με Γόρτυνα και Πήγασο.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει με το παιχνίδι στο Καστέλλι ανάμεσα στον φορμαρισμένο Δωριέα και τον ισχυρό ΟΦΑ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”349788″ matchday_id =”1063″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β2 ΕΠΣΗ: Δεύτερος βαθμός για τη Δόξα, νίκες για Ν. Ηροδότου και Τηγανίτη

Με τρία παιχνίδια άνοιξε η 22η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ. Αποτελέσματα, βαθμολογία και τα… σπουδαία που αναμένονται αύριο.

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της αγωνιστικής οι Νέοι Ηροδότου πήραν τη νίκη επί του Ερμή Ατσαλένιου με 6-3 στο ντέρμπι… πιτσιρικάδων. Λίγο αργότερα, τον δεύτερο της βαθμό στη σεζόν μπόρεσε να πάρει η Δόξα Ηρακλείου που επέστρεψε από το 2-0 με το οποίο έχανε από τον Ηρακλή Νιπιδιτού, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 στο Θραψανό.

Στην αναμέτρηση που έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου, ο Τηγανίτης επικράτησε με 2-1 του Μαρτινέγκο σε ένα δυνατό παιχνίδι στο Λίντο.

Στα αυριανά ματς, ο πρωτοπόρος Μαραθώνας υποδέχεται τη 2η Θέρισσο σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή στη Β2 ΕΠΣΗ.

Τυχόν απώλειες των δύο πρωτοπόρων θέλουν να εκμεταλλευτούν οι 3οι Κουνάβοι που αντιμετωπίζουν σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τον 4ο Κόρακα, με την ομάδα των Αγίων Παρασκιών να θέλει τη νίκη που ενδέχεται να μειώσει την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από την κορυφή.

Τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

[jsMatchDayStat season_id=”349791″ matchday_id =”1071″ photo=”1″ teamname=”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P