Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν δίνει ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου που φιλοξενείται από τον Δία.
Παρά την καλή εμφάνιση και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες (με αποκορύφωμα χαμένο πέναλτι) ο ΠΟΗ δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι με τον Κόροιβο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βάζει «δύσκολα» στους «πράσινους» στη μάχη της παραμονής, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν χάνουν την πίστη τους. Ο Χρήστος Μουρτζάκης και οι συνεργάτες του έχουν εμπιστοσύνη στο νεανικό ρόστερ του ΠΟΗ και πιστεύουν πως βαδίζουν στα σωστά βήματα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, καθώς βασικός στόχος είναι η βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών μέσω του καλού ποδοσφαίρου.
Στο παιχνίδι με τον Δία ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου ξέρει πως μία νίκη μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μάχη της παραμονής, με τις διαφορές να είναι ακόμα μικρές και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν, με το θετικό να είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.