Σχολικό πρωτάθλημα: Πρωταθλητής Κρήτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ΓΕΛ Γαζίου!

Το ΓΕΛ Γαζίου κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επικρατώντας με 1-3 του 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου! 

Ο τελικός έγινε στο γήπεδο της Σοχώρας, με το Γάζι για δεύτερη σερί χρονιά να κάνει περήφανο το Μαλεβίζι και γενικότερα την περιοχή του Ηρακλείου και ετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του!

Μόλις στο 4ο λεπτό, βρέθηκε μπροστά στο σκορ, με τον Σταυρόπουλο να πασάρει στον Δάρλα, ο οποίος απέφυγε έναν αντίπαλο και με σουτ νίκησε τον Τσόσκα για το γρήγορο προβάδισμα του Γαζίου

ADVERTISING

Στο 31′ οι Ρεθυμνιώτες έφτασαν στην ισοφάριση, όταν από φάση διαρκείας, ο Κότσι με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου!

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, έγινε μια φάση που ουσιαστικά έκρινε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου, με το 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου να μένει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Λίτσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Την συνθήκη αυτή εκμεταλλεύτηκε άμεσα το ΓΕΛ Γαζίου και με τρομερό σουτ του Παντερή, πέτυχε το 2-1. Με… φόρα από αυτό το γκολ, το Γάζι βρήκε και τρίτο γκολ με τον Κράστα, μετά από ασιστ του Παντερή για το 3-1, με τους πρωταθλητές πλέον Κρήτης να διατηρούν το προβάδισμα τους, πανηγυρίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο!

ADVERTISING

Ο Δήμος Μαλεβιζίου δίπλα στους πρωταθλητές Κρήτης!

Στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσουν δια ζώσης το παιχνίδι της σχολικής ομάδας του ΓΕΛ Γαζίου στον τελικό του πρωταθλήματος Κρήτης, βρέθηκαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Νίκος Πατραμάνης αλλά και άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στο γήπεδο της Σοχώρας, πέραν του Προέδρου της Κοινότητας Γαζίου Νίκου Πατραμάνη, βρέθηκαν ακόμη ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάνος Πατεράκης που είναι και εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητες αθλητισμού και νέας γενιάς, ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Μανώλης Βίστης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διοικητικών Υπηρεσιών & Εθελοντισμού Μαρίνα Βογιατζή.

ADVERTISING

Με τη παρουσία τους, θέλησαν να δείξουν την υποστήριξή τους, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, έσπευσαν να συγχαρούν τους νεαρούς αθλητές-μαθητές για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε επίπεδο Κρήτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ