Νέοι Ηροδότου: Με τρεις απουσίες για να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις

Οι ταλαντούχοι «μπλε» μπήκαν εντυπωσιακά στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος με το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Ηρακλή Νιπιδιτού και το τεράστιο διπλό στο Θραψανό και μετά την διακοπή λόγω Αποκριών επιστρέφουν και πάλι στη δράση.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι Νέοι Ηροδότου και με τους δυνατούς Κουνάβους στο «Γιάννης Σκουρέλλος». Οι ταλαντούχοι «μπλε» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουν πίστη στις δυνατότητές τους, επιδιώκοντας από δω και πέρα και μέχρι το φινάλε της σεζόν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Μπροστά τους βρίσκεται ένας εκ των διεκδικητών του τίτλου, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Τριβιζαδάκη μόνο κέρδη μπορεί να έχει από τέτοια παιχνίδια και όπως έδειξε πρόσφατα και με τον πρωτοπόρο Μαραθώνα έχει την ικανότητα και το ταλέντο να κοντράρει στα ίσια και αντιπάλους που χτυπούν το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των Νέων Ηροδότου δεν μπορεί να υπολογίζει για το εντός έδρας ματς με τους Κουνάβους τον Μιχάλη Παπαδάκη λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, τον τραυματία Λευτέρη Φινοκαλιώτη, καθώς και τον Παναγιώτη Μιχελάκη που ταλαιπωρείται από ίωση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ