Α1 ΕΠΣΗ: Εξάσφαιρη στη Γέργερη η Μινωική, Ισοπαλίες σε Τυμπάκι-Μαρτινέγκο και Τύλισο!

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα η 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ με τον ΑΟΤ να μένει στη κορυφή και στο +5 από τη δεύτερη θέση.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ΑΟΤ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία σε Ρωμανό-Ηρόδοτο να «μειώσουν» στους πέντε βαθμούς τη διαφορά.

Στη Γέργερη, σπουδαία επιβλητική νίκη για τη Μινωική που επικράτησε 1-6 του Ρούβα, με σκόρερς τους Στακάκη, Πατσάκη, Περογαμβράκη, Ρουμελιώτη, Ανδρεαδάκη και Κουρουγκιαβούρη, ενώ για τον Ρούβα βρήκε δίχτυα ο Πηρουνάκης.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν και Εργοτέλης-Ανθεστίων, ενώ με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το Τύλισος-Μοίρες με τον Αγριμάκη να κάνει το 0-1 και τον Δημήτρη Κοζορώνη το τελικό 1-1.

Τι έγινε στα παιχνίδια του Σαββάτου (9/3): 

Ο Ηρόδοτος, με δύο γκολ στην επανάληψη, επικράτησε του ΠΑΝΟΜ με 1-3, ενώ ο Ρωμανός πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-0, μειώνοντας αμφότεροι τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΟΤ.

Ο Μοχός πήρε μια μεγάλη νίκη στη μάχη της παραμονής, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 0-1, ενώ η Χερσόνησος επικράτησε στο τέλος της Δαμάστας με 2-1.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”797″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”349786″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”798″ photo=”1″ teamname=”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P