Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (09-10/03)

Ένα ακόμη γεμάτο δράση σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με αρκετούς αγώνες, σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και όχι μόνο.

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα!

Super League 2: Νίκη – «χρυσάφι» για τον Γιούχτα – «Άλμα» ανόδου για τα Χανιά, η τελική βαθμολογία

ADVERTISING

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Super League 2.

Ο Γιούχτας έμεινε ζωντανός, επικρατώντας του Τηλυκράτη με 1-0 και πλέον θα διεκδικήσει στα play out την παραμονή του στην κατηγορία, με την ομάδα της Λευκάδας να υποβιβάζεται, ενώ τα Χανιά επικράτησαν της Ηλιούπολης με 3-1 και στα play off θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο στην Super League 1, μειώνοντας ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, που ηττήθηκε από την Καλαμάτα με 1-0.

Μεγάλη η μάχη στην παραμονή, βαθμός χρυσάφι για την Παναχαϊκή κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ στου Ρέντη (2-2), ισοπαλία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Β’ και Διαγόρα (2-2).

ADVERTISING

Μεγάλη νίκη για τον Ιωνικό, 1-2 στο φινάλε στην έδρα του Αιγάλεω. Μάλιστα με βάση τα αποτελέσματα, ο Γιούχτας ανέβηκε στην 9η θέση, στο -1 από τον 8ο Ολυμπιακό Β’ και στο -3 από το 7ο Αιγάλεω, με στόχο πλέον στα play out, είναι να αποφύγει την τελευταία τριάδα που οδηγεί στην Γ’ Εθνική.

Τα αποτελέσματα:

Γ’ Εθνική: Εδραιώνεται στην 3η θέση ο Αλμυρός – Νέα ήττα για ΠΟΑ, «Χ» για Επισκοπή

ADVERTISING

Με επτά αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Άνετος και ωραίος ο Αλμυρός, επικρατώντας του Περαμαϊκού με 5-2 και εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Νέα ήττα για τον ΠΟΑ, 0-2 από το Χαϊδάρι στο Ατσαλένιο και πλέον μειώθηκε η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πολύτιμος βαθμός για την Επισκοπή, 1-1 στο Ρέθυμνο με Προοδευτική. Γκέλα μετά από καιρό για τον πρωτοπόρο Πανιώνιο, 1-1 με το ΑΟ Υπάτου στη Νέα Σμύρνη, ισόπαλοι αναδείχθηκαν Φωστήρας και Απόλλων Σμύρνης (1-1), σε ένα ματς σημαντικό για την παραμονή. Ισόπαλοι και Ηλυσιακός – Ελλοπιακός (1-1), σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους.

ADVERTISING

Στο ντέρμπι των ουραγών, ο Ατρόμητος Πειραιά διέσυρε την Αγία Παρασκευή, επικρατώντας με 5-0! Το Σάββατο ΑΟΑΝ και Ερμής Ζωνιανών ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Η 26η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Εθνικός – Άρης Πετρούπολης.

Τα αποτελέσματα:

Α1 ΕΠΣΗ: Εξάσφαιρη στη Γέργερη η Μινωική, Ισοπαλίες σε Τυμπάκι-Μαρτινέγκο και Τύλισο!

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα η 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ με τον ΑΟΤ να μένει στη κορυφή και στο +5 από τη δεύτερη θέση. Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ΑΟΤ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία σε Ρωμανό-Ηρόδοτο να «μειώσουν» στους πέντε βαθμούς τη διαφορά.

Στη Γέργερη, σπουδαία επιβλητική νίκη για τη Μινωική που επικράτησε 1-6 του Ρούβα, με σκόρερς τους Στακάκη, Πατσάκη, Περογαμβράκη, Ρουμελιώτη, Ανδρεαδάκη και Κουρουγκιαβούρη, ενώ για τον Ρούβα βρήκε δίχτυα ο Πηρουνάκης.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν και Εργοτέλης-Ανθεστίων, ενώ με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το Τύλισος-Μοίρες με τον Αγριμάκη να κάνει το 0-1 και τον Δημήτρη Κοζορώνη το τελικό 1-1.

Τι έγινε στα παιχνίδια του Σαββάτου (9/3):  Ο Ηρόδοτος, με δύο γκολ στην επανάληψη, επικράτησε του ΠΑΝΟΜ με 1-3, ενώ ο Ρωμανός πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-0, μειώνοντας αμφότεροι τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΟΤ. Ο Μοχός πήρε μια μεγάλη νίκη στη μάχη της παραμονής, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 0-1, ενώ η Χερσόνησος επικράτησε στο τέλος της Δαμάστας με 2-1.

Τα αποτελέσματα:

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Νίκες για τους πρωτοπόρους – «Τρίποντα» για Φαιστό και Κόροιβο

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Ζαρός συνέχισε με νίκες την πορεία του επικρατώντας του Παναθηναϊκού Ηρακλείου με 0-3, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Ξεκαρδάκη, ενώ η Ανάληψη πήρε την τέταρτη σερί της νίκη, κερδίζοντας το Λίντο με 4-0. Μεγάλη νίκη για τον Κόροιβο, 4-0 την Ομόνοια, ενώ η Φαιστός με δύο γκολ στο φινάλε, επικράτησε του Δία με 1-3.

Τα αποτελέσματα:

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος: Ακάθεκτο το Ασήμι – Μεγάλες νίκες για Άγιο Δημήτριο και Αετό Ανωγείων

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το Ασήμι συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία, επικρατώντας της Αγίας Βαρβάρας με 0-1, ενώ μεγάλη νίκη παραμονής για τον Αετό Ανωγείων επί της Παλιανής με 2-0. Νίκη και για τον Άγιο Δημήτριο, επικρατώντας των Δειλινών με 1-3 εκτός έδρας.

Το Σάββατο η Γαρίπα επικράτησε των Καναρίων με 6-1, ενώ οι Ασίτες κέρδισαν τον Κεραυνό με 1-0.

Τα αποτελέσματα:

Β1 ΕΠΣΗ: Σημαντικό «τρίποντο» για τον Αστέρα Μυρτιάς

Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ, με τον Αστέρα Μυρτιάς να επικρατεί των Δαφνών με 3-1. Αυτό ήταν και το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, καθώς το ματς του ΟΦΑ με τις Ελπίδες θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Το Σάββατο η Χαραυγή επικράτησε με 13-0 του ΕΓΟΗ/ΑΕ Κρητών, ο ΟΦΑΜ κέρδισε τη Γόρτυνα με 2-1, ενώ νίκη και για τον Πήγασο, 3-2 τον Δωριέα.

Τα αποτελέσματα:

Β2 ΕΠΣΗ: Άνετες νίκες για Μαραθώνα και Θέρισο – «Γκέλα» για Κουνάβους, «τρίποντα» για Κόρακα και Νέους Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Με νίκες συνέχισαν Μαραθώνας και Θέρισος, επικρατώντας των Ερμή Ατσαλένιου (6-0) και Δόξα Ηρακλείου (5-0) αντίστοιχα, ματσάρα και μοιρασιά ανάμεσα σε Κουνάβους και Μαρτινέγκο.

Συνεχίζεται η εξαιρετική πορεία του Κόρακα, 4-2 τον Τηγανίτη, σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τους Νέους Ηροδότου (2-4).

Τα αποτελέσματα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ