Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο Ανθεστίων – Χερσόνησος

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Θραψανό ανάμεσα σε Ανθεστίωνα και Χερσόνησο για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

03/03/2024 15:30
23η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    49' ΓΚΟΛ Φρόκου Κρίστιαν
Σαϊτάκης Χάρης ΓΚΟΛ 55'    

ADVERTISING

Ένα μοιρασμένο παιχνίδι έγινε στο Θραψανο, με Ανθεστίων και Χερσόνησο να παίρνουν από ένα βαθμό, σε ένα αποτέλεσμα που μάλλον δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

Η Χερσόνησος είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, με τον Κομσίου να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 15′, βγαίνοντας τετ α τετ το οποίο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει, ενώ στο 20′ ο Ψωρογιάννης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, που έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία.

Το σκορ άνοιξε στο ξεκίνημα της επανάληψης για τη Χερσόνησο, που έκανε το 0-1 στο 49′ με τον Κρίστιαν Φρόκου. Η απάντηση του Ανθεστίων δεν άργησε να έρθει, με τον Χάρη Σαϊτάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 55ο λεπτό.

ADVERTISING

Οι δύο ομάδες κυνήγησαν μέχρι το τέλος το γκολ, έχοντας από μία καλή στιγμή, με τον Φρόκου στο 85′ για τη Χερσόνησο και τον Τσέρο να απειλεί με καλό μακρινό σουτ, λίγα λεπτά αργότερα, αλλά το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε. Η Χερσόνησος έχει πλέον συγκάτοικο τον Ρούβα στην 5η θέση, την ώρα που η ομάδα του Θραψανού δείχνει πως θα δώσει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για την παραμονή της στην κατηγορία.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

65'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
80'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ