Μοιρασιά στη ματσάρα του Πανεπιστήμιου με χαμένη την Τύλισο!

Ποσειδώνας και Τύλισος, ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε ένα ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα χαμένο πέναλτι. Έχασε έδαφος η Τύλισος στη μάχη της παραμονής.

02/03/2024 15:30
23η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

Καρτσάκης Εμμανουήλ ΓΚΟΛ 37'    
    69' ΓΚΟΛ Καναβάκης Σταύρος

ADVERTISING

Πρώτη φάση για τον Ποσειδώνα στο 12′ με τον Μαγάκη να εκτελεί ένα φάουλ, πάνω από τα δοκάρια. Στο 15′ μακρινό σουτ του Δημήτρη Κοζορώνη, αρκετά πάνω από τα δοκάρια.

Καλή ευκαιρία για Ποσειδώνα στο 16′ με τον Μποζατζίδη να βγαίνει στην αντεπίθεση, να γυρνάει στον Μαγάκη, που βγήκε απέναντι στον Γκογκόση, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Στα πρώτα λεπτά, ο Ποσειδώνας ήταν πιο καλός μέχρι στιγμής, πατάει καλά στα πόδια, προσπαθώντας να ανοίξει το σκορ, δείχνοντας μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι. Στο 21′ μετά από μακρινή μπάλα η μπάλα φτάνει στον Μανιούδη, που προσπαθεί να κρεμάσει τον Καρλή, αλλά η προσπάθεια του δεν ήταν καλή.

ADVERTISING

Τρία λεπτά αργότερα, ο δραστήριος Μανιούδης βγαίνει από τα δεξιά, αλλά το διαγώνιο σουτ του πέρασε άουτ. Ενα λεπτά αργότερα, η ανεβασμένη Τύλισος απείλησε, όταν από ατομική ενέργεια Νίκου Κοζορώνη και ωραίο σουτ στο απέναντι «Γ», δύσκολα σε κόρνερ ο Καρλής.

Στο 32′ τρομερή ανάπτυξη Ποσειδώνα με ένα δύο από Καρτσάκη και Κιουπάκη, ο τελευταίος γυρίζει μέσα στην περιοχή στον Σαϊτάκη, ο οποίος μόνος του δεν μπορεί να νικήσει τον Τσαχάκη που κάνει φοβερή επέμβαση. Η καλύτερη φάση στο ματς μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο 37′ ο Ποσειδώνας ανοίγει το σκορ! Ο Μποζατζίδης βγαίνει από τα αριστερά και κόβει στον Καρτσάκη, που σκόραρε ουσιαστικά σε κενή εστία για το 1-0! Στο 41′ χαμένο πέναλτι για τον Ποσειδώνα! Ο Τσαχάκης ανέτρεψε τον Μαγάκη, με τον Μποζατζίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως ο κίπερ της Τυλίσου απέκρουσε!

ADVERTISING

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου, με τον Ποσειδώνα να προηγείται στο σκορ με 1-0. Πρώτη φάση στην επανάληψη στο 48′, όταν το αδύναμο σουτ του Μαγάκη, εύκολα ο Τσαχάκης.

Στο 59′ πολύ καλό μακρινό σουτ του Νίκου Κοζορώνη, ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα η Τύλισος ισοφάρισε! Η μπάλα έρχεται στην περιοχή με γέμισμα από τα δεξιά του Μάτσα και ο Καναβάκης ισοφαρίζει από κοντά με κεφάλια.

Στο 75′, φαλτσαριστό πλασέ του Μανιούδη μετά από τακουνάκι Καναβάκη, λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, τεράστια ευκαιρία Καρτσάκη για Ποσειδώνα. Η μπάλα του στρώθηκε μετά από στημένη μπάλα, αλλά ολομόναχος μέσα από την περιοχή σουτάρει ψηλά!

ADVERTISING

Στο 80′ φοβερό σουτ του Τζωρμπατζάκη έξω από την περιοχή, ο Τσαχάκης ακουμπάει την μπάλα όσο χρειάζεται για να τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι. Απίστευτη επέμβαση! Στο 85′, τρομερή μακρινή μπαλιά Μαγάκη, βγάζει τετ α τετ τον Καρτσάκη, αλλά το διαγώνιο σουτ περνάει άουτ.

Στο 90′ ο Παπάζογλου κάνει το γυριστό μετά από φάουλ μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά φεύγει ψηλά. Στο 92′ η Τύλισος κέρδισε πέναλτι, όταν ο Δημήτρης Κοζορώνης έβγαλε τον Μανιούδη τετ α τετ, με τον Μαυράκη να τον ανατρέπει. Ο Νίκος Κοζορώνης εκτέλεσε, όμως ο Καρλής το έπιασε!

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1, με τον Ποσειδώνα να νιώθει αδικημένος από το αποτέλεσμα, ενώ η Τύλισος έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβει πάνω από την ζώνη  του υποβιβασμού, ειδικά με το χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ