Θρίαμβος Αλμυρού στο κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή!

Ο Αλμυρός ήταν κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος και έκανε θριμαβευτικό πέρασμα με 4-0 από το Ρέθυμνο.

25/02/2024 15:00
24η αγωνιστική - Γ Εθνική

ADVERTISING

Ασταμάτητος ο Αλμυρός ο οποίος πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Επισκοπής, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Τα πρώτα λεπτά στο ματς ήταν αναγνωριστικά, χωρίς την μεγάλη ευκαιρία, με τον Αλμυρό να ανοίγει το σκορ στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα. Ο Πιερτζάκομι εκτέλεσε το φάουλ και ο Παποδομιχέλακης πήρε την κεφαλιά για το 0-1 στο 30′.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή μετά το γκολ ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση της και έχασε ευκαιρέις με Πιερτζάκομι και Πατινιώτη. Το δεύτερο γκολ ήρθε για τον Αλμυρό στο 41′, όταν ο Κεφαλάς έκανε λάθος γύρισμα προς το τέρμα της Επισκοπής και ο Πιερτζάκομι δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κάνει το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάλεψαν για να ξαναμπούν στο ματς, έχοντας δύο καλές στιγμές με Μεσσήνη και Λέκκα να σημαδεύουν το δοκάρι, όμως αυτός που βρήκε τρίτο γκολ για να σφραγίσει τη νίκη ήταν ο Αλμυρός που σκόραρε εκ νέου στο 53΄, με τον Αγαπάκη να τελειώνει ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά.

ADVERTISING

Ο εξαιρετικός σε ακόμα ένα παιχνίδι, Πιερτζάκομι πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 70′ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ, σε μία μεγάλη νίκη για τον Αλμυρό που συνεχίζει να στοχεύει ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ