ΣΟΚ στο φινάλε για τον ΠΟΑ!

Ο ΠΟΑ προηγήθηκε δύο φορές με δύο γκολ διαφορά, είχε σε τρομερή ημέρα τον Νύκταρη, όμως πλήρωσε τα αμυντικά κενά μένοντας στην ισοπαλία με την Αγ. Παρασκευή στο εξ αναβολής παιχνίδι της Γ’ Εθνικής.

21/02/2024 15:00
19η αγωνιστική - Γ Εθνική

ADVERTISING

Ο ΠΟΑ ξεκίνησε το ματς έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Αραμπατζή. Στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ των φιλοξενούμενων ο ΠΟΑ κέρδισε πέναλτι με τον Νύκταρη. Στο 15′ ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης καταφέρνοντας να κάνει το 1-0.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς και η Αγία Παρασκευή το εκμεταλλεύτηκε, αφού απείλησε στο 24′ με τον Δημήτρουλα να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 34′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία για το 1-1, όμως ο Καβουσάκης ήταν εκεί και κράτησε το υπέρ τους αποτέλεσμα για τον ΠΟΑ.

ADVERTISING

Οι πράσινοι στο 39′ διπλασίασαν τα τέρματα τους βγάζοντας αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι, όταν ο Γιακουμάκης μπήκε μέσα στην περιοχή έκοψε για τον Νύκταρη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Η Αγ. Παρασκευή που έπαιζε χωρίς άγχος κατάφερε να ξανά μπει στο ματς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Αντωνέα να νικάει τον Καβουσάκη κάνοντας το 2-1 που ήταν και αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΟΑ μπήκε καλύτερα και έχασε καλή ευκαιρία στο 48′ όταν ο Μέμμος έκανε ατομική ενέργεια γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να μπερδεύονται και τον Αραμπατζή να μπλοκάρει.

ADVERTISING

Οι πράσινοι απείλησαν ξανά με τον Νύκταρη να κάνει το γυριστό και τον Αραμπατζή να μπλοκάρει. Στο 63′ ο ΠΟΑ διαμαρτυρήθηκε έντονα, όταν ο Βοργιάς έκανε δυνατό σουτ, ο Αραμπατζής έχασε τον έλεγχο της μπάλας και με διπλή προπάθεια μπλόκαρε, με τους πράσινους να φωνάζουν ότι έχει περάσει η μπάλα την γραμμή.

Στο 69′ η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου σκόραρε και τρίτο γκολ, όταν ο Μέμμος βρήκε εξαιρετικά τον Νύκταρη και αυτός με διπλή προσπάθεια σκόραρε κάνοντας χατ τρικ.

Η Αγ. Παρασκευή δεν το έβαλε κάτω και στο 72′ σκόραρε ξανά με τον Σεφέρη να σουτάρει μέσα από την περιοχή γράφοντας το 3-2.

ADVERTISING

Ο ΠΟΑ που αναγκάστηκε να κάνει τρεις αλλαγές λόγω τραυματισμών δεν καθάριζε το παιχνίδι και η Αγία Παρασκεύη το εκμεταλλεύτηκε στις καθυστερήσεις με τον Θεοδωρίδη να σκοράρει μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή κάνοντας το 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΠΟΑ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ