Αρ. Μαυρογιαννάκης: «Δεν έχουμε ταβάνι – Σπουδαία νίκη» (vid)

Όσα ανέφερε ο βοηθός προπονητής του ΠΟΑ Άρης Μαυρογιαννάκης, μετά τη νίκη επί του Φωστήρα με 3-0.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το είχαμε δουλέψει αρκετά όλη τη βδομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, είχαμε χάσει την συγκέντρωση μας και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Δεν είχαμε σωστές αποστάσεις μέσα στο γήπεδο, δεν βγαίναμε πρώτοι στην μπάλα. Ευτυχήσαμε σε αυτήν την ροή να κάνουμε εμείς πρώτοι γκολ και πήγαμε στο ημίχρονο με υπέρ μας 1-0.

Στο ημίχρονο συζητήσαμε με τα παιδιά τα προβλήματα μας, αλλάξαμε κάποια πράγματα, μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, ισορροπήσαμε στην κατοχή της μπάλας και με πολύ υπομονή καταφέραμε και πετύχαμε δεύτερο γκολ και τρίτο στη συνέχεια και πήραμε μια σπουδαία νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας.

ADVERTISING

Όσον αφορά το ματς της Τετάρτης, ο στόχος είναι η νίκη, θα μιλήσουμε με τα παιδιά στις δύο μέρες που έχουμε μπροστά μας στο πως θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια δεύτερη σερί νίκη, που θα μας βοηθήσει πολύ στη βαθμολογική συγκομιδή μας. Το όριο για την παραμονή ανεβαίνει, θεωρώ πως θα είναι στους 40 βαθμούς περίπου, εμείς αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε στο σπίτι μας.

Αυτό δεν λέει κάτι για εμάς. Εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες, με μεγάλη ποιότητα, έχουμε παιδιά που αναγνωρίζουν τι μπορούν να δώσουν στην ομάδα και στον εαυτό τους και θεωρώ ότι δεν έχουμε ταβάνι, θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ