Ο Ερμής Ζωνιανών είναι εδώ – Μεγάλη νίκη με υπογραφή Λίτσκα κόντρα στην Προοδευτική!

Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει ο Ερμής Ζωνιανών που τον κρατάει στο… κόλπο της παραμονής στην Γ’ Εθνική επικρατώντας με 1-0 της Προοδευτικής στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”350645″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”350645″]

Η πρώτη φάση στο ματς ήρθε στο 12′ για την Προοδευτική με τον Ξυγκάκη να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Ερμής απάντησε, όταν ο Σαρρής εκτέλεσε φάουλ, ο Κωστάκης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Πραντάλος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Στο 24′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ επικράτησε σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων με τον Ξυγκάκη να σουτάρει και τον Δερμιτζάκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ έχοντας και την βοήθεια του δοκαριού.

Ένα λεπτό μετά ο Δερμιτζάκης ήταν ξανά εκεί στην κεφαλιά του Νικολόπουλου. Στο 29′ ο Ερμής απείλησε με τον Αρουέλο να κάνει τακουνάκι μετά από σέντρα του Κωστάκη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 32′ η Προοδευτική έχασε ευκαιρία με τον Νικλόπουλο να σουτάρει και τους αμυντικούς του Ερμή να διώχνουν πάνω στην γραμμή.

Από το 35′ και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, απειλώντας με σουτ των Βαταμίδη και Αγκουίνο, όμως κατέληξαν άουτ. Στο 44′ η ομάδα του Πίτσου ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Γεμιστό. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο 0-0 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

Με την έναρξη του δευτέρου, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κωστάκη, όμως ο διαιτητής ξανά είχε άλλη άποψη. Το παιχνίδι στην επανάληψη δεν είχε τις φάσεις του πρώτου και αυτό φάνηκε αφού η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 71′ για την Προοδευτική με τον Νικολόπουλο και πάλι να απειλεί με κεφαλιά και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Αγκουίνο, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μείνουν στο 0-0, ωστόσο ο Λίτσκας είχε άλλη γνώμη και στο 90′ μετά από πάσα του Κεφαλούκου, σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”350645″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P