Πάτησε τετράδα με «Καστέλλο» ο Αλμυρός!

Τις υψηλές πτήσεις συνεχίζει ο Αλμυρός, που πήρε μία σημαντική νίκη με 1-0 επί του Ελλοπιακού.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”350631″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”350631″]

Ακόμα μία νίκη πήρε ο Αλμυρός που ανεβαίνει συνεχώς στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, φτάνοντας πλέον στην 4η θέση. Στην αναμέτρηση με τον Ελλοπιακό, οι «πορτοκαλί» διαχειρήστηκαν σωστά μία αναμέτρηση με λίγες στιγμές και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε ο Άγγελος Καστελλιανάκης στο 28ο λεπτό, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0, μετά από ασίστ του Πιερτζάκομι. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρος ο Κέρι σούταρε από πλάγια θέση.

Είχε προηγηθεί ευκαιρία με τον Κοντογιάννη στο 24′, ενώ σε όποια ευκαιρία είχαν οι φιλοξενούμενοι, ο Χανιωτάκης ήταν σε ετοιμότητα. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρος ο Κέρι σούταρε από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο, με την ομάδα του Μανώλη Σουτζή να κάνει διαχείρηση του προβαδίσματος της. Μάλιστα ο Αλμυρός ήταν εκείνος που απείλησε περισσότερο και στην επανάληψη, χάνοντας ευκαιρία με τον Κέρι στο 80′ και μία μεγάλη στιγμή με τον Τουργαϊδη στο φινάλε της αναμέτρησης.

Με αυτό το τρίποντο ο Αλμυρός έφτασε τους 35 βαθμούς, πιάνοντας στην 4η θέση τον Άρη Πετρούπολης.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”350631″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P