«Όλα ανοιχτά» για τη συνέχιση της Γ Εθνικής!

Οι νέες αποφάσεις που πάρθηκαν από την Κυβέρνηση με το «σκληρό» «lockdown» που απαγορεύει σε 19 περιφερειακές ενότητες τη διεξαγωγή προπονήσεων σε επίπεδο Football League-Γ Εθνική, αναμένεται να φέρει αρνητικές εξελίξεις!

Ήδη στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γίνονται πυρετώδεις διαβουλεύσεις μεταξύ των στελεχών, για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται να συνεδριάσουν μέσω τηλεδιάσκεψης τόσο η Επιτροπή Πρωταθλήματος όσο και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Το γεγονός ότι στο Ηράκλειο, όπως και σε άλλες 18 Περιφερειακές Ενότητες ανά την επικράτεια, δεν επιτρέπονται ομαδικές προπονήσεις, ενδεχομένως να φέρει και μπαράζ εξελίξεων, καθώς πλέον η προτεινόμενη έναρξη πρωταθλήματος της 28/3, ακόμα και εάν εγκρινόταν από τους λοιμωξιολόγους, δεν μπορεί να εφαρμοστεί και ως εκ τούτου, η συνέχιση του πρωταθλήματος πλέον βρίσκεται σε ένα «τεντωμένο σχοινί».

Πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια εάν τελικά το πρωτάθλημα επανεκκινήσει ή εάν θα υπάρξει οριστική ματαίωση του…