Απίθανος Ρωμανός, κέρδισε και τη Δαμάστα!

Ένας Ρωμανός που έχει βαλθεί να… τρελάνει κόσμο φέτος, συνεχίζει ακάθεκτος τη πορεία του, εδραιώνοντας πλέον τη θέση του μέσα στη πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, επικράτησε 2-1 της Δαμάστας για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

20/01/2024 15:00
17η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 7’ σε σουτ του Κατσαρού, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Κασσωτάκης, στο 19’ ο Μαυρομάτης απείλησε την εστία της Δαμάστας, όμως ο Χατζιδάκης ήταν σ’ ετοιμότητα. Στο 21’ σε φάση διαρκείας, ο Νοδαράκης από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Πεταλάκη να απομακρύνει όπως-όπως.

Στο 35’ μετά από γρήγορη αντεπίθεση του Ρωμανού, ο Μαρκόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε πιεζόμενος από τον Κατσαρό, δεν αποτέλεσε απειλή για τον Χατζιδάκη.

Στο 37’ νέα καλή στιγμή πάλι με τον Μαρκόπουλο, με τον έμπειρο τερματοφύλακα της Δαμάστας να μπλοκάρει και πάλι.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, ο Ρωμανός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ανυφαντάκη, ένα πέναλτι το οποίο έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Δαμάστας, με τον Αντώνη Κομνηνό να εκτελεί και να ευστοχεί κάνοντας το 1-0.

Η Δαμάστα αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα, με τον Νίκο Κόκκινο με κεφαλιά να ισοφαρίζει, όμως η χαρτά δεν κράτησε αρκετή ώρα για την Δαμάστα, καθώς στι 64’ ο πολύπειρος Μπαλάφας με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 2-1.

Στο 84’ μεγάλη ευκαιρία για την Δαμάστα να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά, όμως ο Ρουμπάκης με διαγώνιο σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στο 86’ ο Κομνηνός σκόραρε για 2η φορά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ADVERTISING

Η Δαμάστα έψαξε το γκολ, ο Ρουμπάκης σούταρε στις καθυστερήσεις αλλά η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ