Ανατροπή πεντάδας για τον ΠΟΑ!

Αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς, ο ΠΟΑ δεν το έβαλε κάτω, έκανε την ανατροπή και έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο, επικρατώντας με 2-1 του Περαμαϊκού στο Ατσαλένιο.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”350597″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”350597″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΠΟΑ που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Μετά από συρτή σέντρα ο Ποσίνκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 0-1. Ο Περαμαϊκός απέιλησε και στο 7′ με σουτ του Καραγιαννίδη από καλή θέση, ενώ η πρώτη φάση του ΠΟΑ στο ματς ήρθε στο 10′ όταν από κόρνερ του Κερμενίδη, ο Καϊμακαμούδης έβαλε την προβολή που πέρασε άουτ. Η απάντηση του ΠΟΑ δεν άργησε να έρθει, με τον Φώτη Καϊμακαμούδη να δέχεται τρομερή κάθετη πάσα του Νύκταρη και με σουτ με τη μία να κάνει το 1-1 στο 17′.

Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι «φώναξαν» για χέρι μέσα στην περιοχή σε σουτ του Κόκα, με τον διαιτητή να λέει παίζεται. Στο 30” ο Ψαρράς έκανε τη συρτή σέντρα, με τον Καϊμακαμούδη να πλασάρει άουτ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι απείλησαν με φάουλ του Κερμενίδη στο 44′.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου στο 53′. Ο Νύκταρης κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του για κεφαλιά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Γιακουμάκης, ο Θεολόγης όμως μάντεψε σωστά και απέκρουσε το πέναλτι. Ωστόσο στο 62′ δεν μπόρεσε να έχει απάντηση. Ο Νύκταρης έκανε το κόρνερ, η μπάλα βρήκε σε σώματα και με κόντρα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 του ΠΟΑ. Στο 74′ οι άνθρωποι των γηπεδούχων φώναξαν για χέρι του τερματοφύλακα του Περαμαϊκού εκτός περιοχής σε κόντρα με τον Καϊμακαμούδη, με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον ΠΟΑ να παίρνει ακόμα μία σημαντική νίκη, που τον εδραιώνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”350597″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P