Σοβαρευτείτε, βρείτε σταθερές και προχωρήστε να βγει η χρονιά…

Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν περιμένεις να δεις στον φετινό ΟΦΗ, άρα αυτό που συνέβη στην Ριζούπολη δεν μπορώ να πω πως με έριξε από τα σύννεφα, αλλά δεν πίστευα πως αν πήγαινε έτσι το παιχνίδι θα το έχανε. Γράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Το κακό φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο όταν και η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Αυτή η αδυναμία του ΟΦΗ να τελειώσει τα παιχνίδια συμβαίνει συχνά άρα είναι ένα δεδομένο πρόβλημα. Είναι η αναποτελεσματικότητα του φορ; Ως έναν βαθμό ναι. Ο Καστάνιος έλλειπε, ο Γρίβας πήρε την θέση του, ωστόσο γενικά η ομάδα αυτά που έχασε σήμερα, απλά δεν χάνονται.

Ας αποδεχτώ λοιπόν το ρόστερ που δημιουργήθηκε με τις παθογένειές του οι οποίες είναι πολλές και έχουν καταγραφεί, όμως δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα τις φάσεις που έβγαλε σήμερα η ομάδα και δεν μπόρεσε να τις κάνει γκολ, αφού σήμερα ο ΟΦΗ μπορούσε να τελειώσει τον Απόλλωνα από το πρώτο ημίχρονο και να μιλούσαμε διαφορετικά αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ ακόμα να δεχτώ πως κάθε φορά που περνάει την μεσαία γραμμή η αντίπαλη ομάδα… μυρίζει γκολ.

ADVERTISING

Θέλω να πω απλά, πως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε μία ομάδα που δεν έχει σταθερές, έχει αλλάξει σχηματισμό  και έχει αρκετά παιδιά που πνευματικά είναι σε λάθος σημείο, κάτι που το δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι.

Το μόνο που πρέπει να γίνει τώρα είναι να σοβαρευτούν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν που παίζουν και να βγάλουν τον ΟΦΗ από την δύσκολη θέση που τον έβαλαν οι ίδιοι…

ΥΓ1: Δεν θα αναφερθώ στον Σωτηρίου, αφού είναι μια άτυχη στιγμή για τον ίδιο, ο οποίος έχει σώσει τον ΟΦΗ αρκετές φορές.

ADVERTISING

ΥΓ2: Κάντε γκολ επιτέλους τις φάσεις  και βγάλτε τις άμυνες που πρέπει

ΥΓ3: Έρχεται η Λάρισα να παίξει την ύπαρξη της όπως και ο ΟΦΗ. Ευχή όλων οι χαμένες ευκαιρίες σήμερα να γίνουν γκολ τότε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ