ΟΦΗ

Στροφή στον ΠΑΟΚ με αποθεραπεία μετά τη Λεβερκούζεν

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Στροφή στον ΠΑΟΚ με αποθεραπεία μετά τη Λεβερκούζεν
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Χωρίς χρόνο για ξεκούραση συνεχίζονται οι υποχρεώσεις του ΟΦΗ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» άφησαν πίσω τους την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (25/10) με τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη επέστρεψε την Παρασκευή (23/10) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με το πρόγραμμα να είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των συνεχόμενων αγώνων.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν απέναντι στη Λεβερκούζεν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε ασκήσεις τεχνικής και αγωνιστικά παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Χριστογεώργος συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Άαρον Ισέκα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να παραμένουν εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το Σάββατο (24/10) στις 18:00, με τον ΟΦΗ να θέλει να παρουσιαστεί έτοιμος απέναντι στον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα