Ο απολογισμός του Ανδ. Κουτσάκη: «Κερδίσαμε το στοίχημα – Απόλυτα ευχαριστημένος από τη προσπάθεια»

Ο προπονητής της Θερίσου Ανδρέας Κουτσάκης, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς στο ????????????????????????????????????????.

Η Θέρισος μετά από έναν χρόνο απουσίας, επέστρεψε στην τοπική…  καθημερινότητα και τα πηγαίνει μέχρι στιγμής εξαιρετικά, με σοβαρή δουλειά και τον πήχη χαμηλά.

Ο προπονητής της ομάδας, είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παιδιών, κερδίζοντας το στοίχημα της διάρκειας, ενώ στόχος για τη νέα χρονιά είναι ο τερματισμός στις υψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Εμείς αποφασίσαμε να κρατήσουμε τον πήχη χαμηλά, όμως από τις αρχές της χρονιάς κάνουμε σοβαρή δουλειά. Καταφέραμε να φτιάξουμε ένα μεγάλο ρόστερ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Φάνηκε από την αρχή ότι κάτι θα πάει καλά και το στοίχημα είναι να αντέξουμε και το αποδείξαμε ότι μπορούμε, αφού μετά την ήττα από τον Ηρακλή Νιπιδιτού, κάναμε τρεις σερί νίκες.

Στόχος για το 2024 για εμάς είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο που να το ευχαριστιόμαστε εμείς και ο κόσμος που μας βλέπει. Η εικόνα μας μας δίνει αισιοδοξία και πίστη για κάτι καλό. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P