«Χρυσή» ευκαιρία για τον ΠΟΑ

Ο ΠΟΑ πραγματοποίησε μια μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό, σκόραρε δύο γκολ που ακυρώθηκαν και πλέον στο προσκήνιο έχει μπει το ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά στο Ατσαλένιο το μεσημέρι της Κυριακής (10/12).

Οι Ατσαλενιώτες έφυγαν με έναν σπουδαίο βαθμό από την έδρα του Εθνικού, μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και πικρία πως θα μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη, αν δεν ακυρωνόταν τα δύο γκολ που σημείωσε, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» τα καταφέρνουν εξαιρετικά και στα δύσκολα και πλέον επικεντρώνεται στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά, όπου αυτοσκοπός είναι η επιστροφή στις νίκες.

ADVERTISING

Το όνομα του αντιπάλου δεν τρομάζει, με τον Ατρόμητο να είναι ουραγός στην βαθμολογία, πήρε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και αγώνα μεσοβδόμαδα κόντρα στον ΑΟΑΝ για το πρωτάθλημα, όπου θα έχει και έξτρα κούραση.

Ο ΠΟΑ έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες στο Ατσαλένιο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δει με σοβαρότητα το παιχνίδι, καθώς όλα τα παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα κρύβουν παγίδες, σε ένα μαραθώνιο όπου ο κάθε βαθμός μετράει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ