«Το πρωτάθλημα έχει χάσει το νόημα του»

Ξεκάθαρος πως ο Ηρόδοτος «στα χαρτιά» δεν θα υποβιβαστεί αλλά ούτε και θα χάσει παιχνίδι «άνευ αγώνος» ήταν ο Μιχάλης Γεωργιάδης στη τοποθέτηση του κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, προσθέτοντας όμως πως για εκείνον το πρωτάθλημα έχει «χάσει το νόημα του».

Ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν, ξεκαθαρίζοντας πως τα rapid test δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για τις ομάδες, καθώς το υγειονομικό πρόβλημα και το ενδεχόμενο διασποράς του ιού είναι μεγαλύτερο, ενώ διερωτήθηκε τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξουν 2, 5 ή και παραπάνω κρούσματα σε μία ομάδα.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως κάθε ομάδα για να λειτουργήσει θέλει περισσότερα από 30 άτομα και θα κληθεί να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα ενδεχομένως που θα παίζει Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη, χωρίς κόσμο, χωρίς χορηγικά έσοδα, χωρίς τίποτα όπως ανέφερε.

ADVERTISING

Κλείνοντας την τοποθέτηση του, ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που η ΕΠΟ τους ορίσει παιχνίδι, τότε εκείνοι θα συμμετάσχουν κανονικά, καθώς κανένας από το συμβούλιο δεν θα κάτσει να χάσει ένα παιχνίδι η ομάδα με 0-3.

Παρ’ όλα αυτά, πρότεινε να ξεκινήσουν δειλά-δειλά οι ομάδες τις προπονήσεις, όχι για τις ομάδες, αλλά για τα παιδιά που θέλουν να αθληθούν, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content