Α1 ΕΠΣΗ: Ψηφίστε και αναδείξτε τον MVP της 11ης αγωνιστικής!

Η 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε και η δημοσιογραφική ομάδα του GRANDSPORT, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον MVP της αγωνιστικής.

Μετά την μεγάλη συμμετοχή στις πρώτες αγωνιστικές, η δημοσιογραφική ομάδα, συνεχίζει να επιλέγει από κάθε παιχνίδι έναν υποψήφιο και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν βάσει αυτών, τον MVP της 11ης αγωνιστικής.

ADVERTISING

Δαμάστα-ΠΑΝΟΜ 2-2 / Πέτρος Βαρδονικολάκης

Αποτέλεσε την… χρυσή αλλαγή του Σταμάτη Μαματζάκη. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 66ο λεπτό και με δύο προσωπικά του τέρματα στο 80′ και στο 90′ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να χαρίσει έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα των Μαλίων.

Μινωική-Εργοτέλης 2-2 / Σταύρος Σφακιανάκης

ADVERTISING

Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» ταλαιπώρησε αφάνταστα την άμυνα των γηπεδούχων, σκοράροντας το πρώτο γκολ του Εργοτέλη και παράλληλα βρισκόταν σε όλες τις φάσεις.

Μοχός-Μοίρες 2-1 / Μύρος Ποντίκαλης

Διαρκή πηγή κινδύνου για την άμυνα των Μοιρών, πέτυχε και τα δύο γκολ, δίνοντας στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη.

ADVERTISING

Ανθεστίων-Ηρόδοτος 0-2 / Βασίλης Μπάμπης

Αποτέλεσε τον παίκτη που “ξεκλείδωσε” το σκορ, πετυχαίνοντας με εκπληκτικό γκολ το 0-1, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο προς τη νίκη, σε κομβικό χρονικό σημείο (45ο λεπτό).

ΑΕΚ-Ποσειδώνας 2-0 / Δημήτρης Μυρτέλι

ADVERTISING

Ο νεαρός επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο και άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης, δίνοντας ώθηση στην ΑΕΚ να πετύχει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη.

ΠΑΟΚ-Τύλισος 4-1 / Άκης Κουράκης

Ήταν συγκλονιστικός στην σημερινή αναμέτρηση. Ήταν πάντα μια πηγή κινδύνου για την εστία της Τυλίσου καταφέρνοντας να σκοράρει τρία τέρματα και να σημαδέψει τρεις ακόμα φορές το δοκάρι!

Ρούβας-Ρωμανός 0-1 / Βενιζέλος Ανυφαντάκης

Εκτός από το ότι πέτυχε το νικητήριο γκολ που επανέφερε τον Ρωμανό στον δρόμο των επιτυχιών, ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης ήταν απολαυστικός στην άμυνα κερδίζοντας κάθε μονομαχία…

ΑΟΤ-Χερσόνησος 2-0 / Δημήτρης Στεφανάκης

Ο νεαρός μέσος έτρεξε ατελείωτα χιλιόμετρα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ήταν πραγματικά παντού, μην αφήνοντας ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους να φτάσουν μπροστά από την εστία του ΑΟΤ σε κανένα σημείο του αγώνα.

This poll has ended (since 7 months).
Πέτρος Βαρδονικολάκης (ΠΑΝΟΜ)
43.21%
Δημήτρης Στεφανάκης (ΑΟΤ)
19.82%
Μύρος Ποντίκαλης (Μοχός)
14.03%
Άκης Κουράκης (ΠΑΟΚ)
6.68%
Σταύρος Σφακιανάκης (Εργοτέλης)
5.35%
Βασίλης Μπάμπης (Ηρόδοτος)
4.68%
Βενιζέλος Ανυφαντάκης (Ρωμανός)
3.12%
Δημήτρης Μυρτέλι (ΑΕΚ)
3.12%

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν στην εκπομπή «COOLING BREAK» της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2023, με τον Αλέξη Πόθο και τον Γιώργο Παπαγιαννάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ