Στην «ενότητα» και τη διαφύλαξη του Κρητικού ομίλου στάθηκε ο Α. Παπαδάκης

Στην ενότητα με την οποία θα μπορέσουν να διαφυλάξουν και τον Κρητικό όμιλο, στάθηκε στη τοποθέτηση του κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο ισχυρός άνδρας της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι ενωμένοι να στηρίξουν τη μη επανέναρξη.

Ο κ. Παπαδάκης στη τοποθέτηση του εξέφρασε επιπλέον την άποψη του πως θα πρέπει να διαφυλαχθεί ο Κρητικός όμιλος, κάτι που βρήκε σύμφωνους όλους τους εκπροσώπους των ομάδων, ενώ επιπλέον, άφησε αιχμές για το γεγονός πως ουδέποτε έλαβαν απάντηση στην επιστολή την οποία είχαν στείλει οι εκπρόσωποι των ομάδων.

Επιπλέον ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είναι αρνητικός με την επανέναρξη για υγειονομικούς λόγους, ενώ σε περίπτωση που ερωτηθεί συμμετοχή ή υποβιβασμός, τόνισε πως θα επιλέξει το δεύτερο, λέγοντας όμως σε μία αποστροφή του λόγου «τι θα κάνουν θα μας υποβιβάσουν όλους ένα είμαστε ενωμένοι;».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content