Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ για την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις, με το βλέμμα να είναι πλέον στραμμένο στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (10/10, 19:30).
Η μεγάλη διακοπή έδωσε στον Χρήστο Κόντη και τους συνεργάτες του αρκετό χρόνο για δουλειά, αλλά πλέον οι ρυθμοί ανεβαίνουν και το βάρος πέφτει στο αγωνιστικό πλάνο με το οποίο ο ΟΦΗ θα προσεγγίσει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι.
Στα θετικά βρίσκεται η επιστροφή του Θανάση Ανδρούτσου, ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί σε φουλ ρυθμούς, όπως και του Νίκου Μαρινάκη, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και προπονείται κανονικά.
Ο Χρήστος Κόντης περιμένει πλέον την επιστροφή των Αποστολάκη, Κωστούλα και Θεοδοσουλάκη από την Εθνική Ελπίδων, ώστε να γεμίσει ακόμη περισσότερο το οπλοστάσιό του στις τελευταίες προπονήσεις. Αντίθετα, ο Σιέλης συνεχίζει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του παραμένει υπό παρακολούθηση.
Μετά από αρκετές ημέρες χωρίς επίσημο παιχνίδι, ο ΟΦΗ μπαίνει πλέον σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς, με τις τελευταίες προπονήσεις να είναι αυτές που θα διαμορφώσουν τις τελικές σκέψεις του Χρήστου Κόντη για την ενδεκάδα και το πλάνο απέναντι στην ΑΕΚ.





















































