Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (2-3/12)

Σαββατοκύριακο με αρκετές αναμετρήσεις το πρώτο του Δεκεμβρίου, με παιχνίδια για όλα τα… γούστα. 

Το GRANDSPORT, σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών.

Super League 2: Ισοπαλία για Γιούχτα – Βαριά ήττα για τα Χανιά

ADVERTISING

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Γιούχτας αν και άξιζε τη νίκη, έμεινε στο 2-2 με τον Ιωνικό στο «Γεντί Κουλέ», ενώ τα Χανιά γνώρισαν τη δεύτερη τους ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό Β’ με 3-0 στου Ρέντη.

Ανατροπή για τον Παναθηναϊκό Β’, επικρατώντας του Τηλυκράτη με 2-1, νίκη για Καλαμάτα επικρατώντας της Παναχαϊκής με 1-0. «Τρίποντο» και για Ηλιούπολη, επικρατώντας του Αιγάλεω με 2-0.

ADVERTISING

Γ’ Εθνική: Τεράστιος βαθμός για ΠΟΑ στην έδρα του Εθνικού – «Χ» το κρητικό ντέρμπι, ήττες για Αλμυρό και Ερμή Ζωνιανών

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλάμβανε η 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

ADVERTISING

Ο ΠΟΑ πήρε έναν τεράστιο βαθμό στην έδρα του Εθνικού, μένοντας στο 0-0, ενώ είχε και δύο ακυρωθέν γκολ. Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟΑΝ και Επισκοπή, έληξε ισόπαλο με 2-2, ενώ ο Αλμυρός γνώρισε την πρώτη του ήττα από τον Ηλυσιακό με 1-0.

Ήττα σοκ για τον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 1-0 μέχρι το 80′, γνώρισε στα τελευταία 10 λεπτά την ανατροπή, χάνοντας με 1-2. Κερδισμένος ο Πανιωνιος, επικρατώντας το Σάββατο του Ελλοπιακού με 0-1, νίκη για Άρη Πετρούπολης, 1-0 τον Περαμαϊκό, ξέσπασμα Προοδευτικής στην έδρα της Αγία Παρασκευής (0-3). Μεγάλη νίκη για ΑΟ Υπάτου, 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης.

Πρώτη νίκη για Ατρόμητο Πειραιά, επικρατώντας του Φωστήρα με 2-1.

ADVERTISING

Α1 ΕΠΣΗ: Νίκες για Ηρόδοτο και ΑΟΤ, σπουδαίο διπλό για Ρωμανό

Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ηρόδοτος και ΑΟ Τυμπακίου, συνέχισαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ την ίδια ώρα, σπουδαίο διπλό στην Γέργερη πανηγύρισε ο Ρωμανός.

Ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος επικράτησε 0-2 του Ανθεστίωνα στο Θραψανό, πετυχαίνοντας την 11η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο ΑΟΤ κέρδισε 2-0 τη Χερσόνησο και συνεχίζει την «καταδίωξη» της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού στη μάχη της 1ης θέσης καθώς βρίσκεται στο -3 από τη κορυφή, έχοντας 10 νίκες σε 11 παιχνίδια.

Σπουδαία νίκη για τον Ρωμανό που μένει κοντά στις δύο πρώτες θέσεις, καθώς κέρδισε 0-1 τον Ρούβα στην Γέργερη, έχει πλέον 27 βαθμούς (9 νίκες, 2 ήττες) και είναι στο +7 από την 4η θέση όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που επίσης σήμερα πανηγύρισε τη νίκη.

Οι «ασπρόμαυροι», κέρδισαν 4-1 την Τύλισο, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση πανηγυρίζοντας την 4η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Σημαντική νίκη και για τον Μοχό, που επικράτησε 2-1 των Μοιρών, έχοντας πλέον 41 βαθμούς (7η θέση) ενώ ένα βαθμό λιγότερο (9η θέση) έχει η ΑΕΚ μετά τη νίκη της επί του Ποσειδώνα.

Το Σάββατο, με σκορ 2-2 έληξαν τα παιχνίδια Μινωική – Εργοτέλης και Δαμάστα – ΠΑΝΟΜ.

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Συγκατοικούν στην κορυφή Ανάληψη και Ζαρός – Νίκη για Ομόνοια, «Χ» για Δία και ΠΟΗ

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η Ομόνοια επικράτησε του Κόροιβου με 4-0, ενώ ισόπαλοι χωρίς τέρματα, αναδείχθηκαν Δίας και Παναθηναϊκός Ηρακλείου. Νίκη για τον Ζαρό, επικρατώντας του Άλογου Μαλεβιζίου με 3-0.

Το Σάββατο, η Ανάληψη επικράτησε του Λίντο με 0-2, ενώ Φαιστός και Νέοι Αλμυρού ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος Όμιλος: Ημέρα γηπεδούχων…

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το Ασήμι επικράτησε των Καναρίων με 2-0 και οδηγεί τη κούρσα του ομίλου, ενώ τα Δειλινά επικράτησαν του Αετού Ανωγείων με 2-0. Νίκη με ανατροπή οι Ασίτες, επικρατώντας της Αγίας Βαρβάρας με 3-1.

Το Σάββατο, ο Άγιος Δημήτριος επικράτησε του Κεραυνού με 1-0, ενώ η Παλιανή επικράτησε της Γαρίπας με 0-4.

Β1 ΕΠΣΗ: Ακάθεκτη η Χαραυγή – «Τρίποντα» για ΟΦΑΜ, ΟΦΑ και Πήγασο

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ΟΦΑΜ πέρασε από το Καστέλι, επικρατώντας του Δωριέα με 0-4, ενώ η Χαραυγή συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία της, επικρατώντας των Δαφνών με 0-4. Ευρεία νίκη για ΟΦΑ, 1-8 τις Ελπίδες, ενώ ο Πήγασος συνεχίζει το σερί του, επικρατώντας της Γόρτυνας με 6-0.

Β2 ΕΠΣΗ: Παραμένει στη κορυφή ο Μαραθώνας – Από κοντά Κουνάβοι και Θέρισος

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Ο Μαραθώνας επικράτησε των Νέων Ηροδότου με 4-1 και παρέμεινε στη κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ από κοντά οι Κουνάβοι, επικρατώντας του Τηγανίτη με 2-0.

Νίκη για Θέρισο, επικρατώντας του Κόρακα με 3-2, επιστροφή στις νίκες για Ηρακλή Νιπιδιτού, επικρατώντας του Μαρτινέγκο με 1-2. Νίκη το Σάββατο για Ερμή Ατσαλένιου, κερδίζοντας τη Δόξα Ηρακλείου με 3-1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ